azóta sem értem minek vett valaki 9-ért a végén
Neked olyan Ex-es stílusod van! Te is a tuti infók birtokában lévő csapatban játszol? Egyébként volt már például a tudomány történetében olyan, hogy milliók állították valamíről hogy baromság egy emberrel szemben, oszt mégis annak az egynek lett igaza. (példákat ne kérj, mert azért annyira nem vagyok szorgalmas)
gardenianäl hogy is volt? csak sávszélesítéssel ment kb. 3 nap alatt nulla közelébe?
nem örülnék a nullázásnak, de nem is mennék töle csödbe
Én már láttam ilyet a BÉTen élőben...
ha nem te írtad volna, ex tenne egy ilyet: ))))
így most én teszek. ))))
Inkább elmondanám ezerszer, hogy hitegetés, aztán ámítás, aztán remény keltés, hiú ábránd kergetése, és mikor is mindezeket követően egy zárt intézetbe kerülnék a tárgyalt szellemi bajnokkal, nem sok jóval kecsegtetném.
dehogynem. Pl. bejelentik, hogy csöd. ès mondjuk felfügg a hir elött, és soha többé nem nyit ki a tözsdén. Vagy eltörlik ideigilenesen az felfügg limiteket, és ki mennyiért meg tudod szabadulni a papírtól,annyit kap vissza, mikor bejelntik, h. csöd.
Felbonthatja, felbonthatja, és akkor a télen a város tisztelt polgárai összebújnak esetleg a medvékkel? (annyi medve azért arra felé sincs ám)
én azt irtam, hogy 500 ft a fundás értéke perpill, ha mindent eladnának és nem lopnának ki belöle semmit!
Concorde nyilván azzal számol, hogy ha balul sül el a dolog, nem fognak mindent értékesiteni meg a vég elött, hanem ahogy az lenni is szokott, kijátsszak utolso pillanatig a dolgot, mikor már minusz lesz az értéke, vagyis nemhogy részvényes, de már kötvényest se tudják kifzetni.
Nem tisztem megvédeni macikát, de nekem például nagyon bejön, ez a kellemesen hangzó szép Magyar szó. Kecsegtetés (nagyon szép). Hidd el, ha legalább ezerszer elmondod egymás után Te is függő leszel:-)
Kedves jubileum, ezt nagyon tréfás kis szöveget most írtad le ezredszerre. Ritka szellemi teljesítmény.
Szerintem lehetséges ott a kiegyezés, és akkor hipp-hopp elérjük a Kiegyezést.
majd matolcsy kifizeti ))
ez aztán a remek kecsegtetés
Volt olyan cikk is, ami 800.000 euróra teszi az önkormányzat tartozását a cég felé. Két nap múlva meg helyhatósági választások lesznek. Szép kis ramazuli.
Csak nehogy valakinek leharapják a hosszú kanócos piros gyertyáját ezen a tárgyaláson.