Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: masorvásárhely

#519346 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519338

Neked olyan Ex-es stílusod van! Te is a tuti infók birtokában lévő csapatban játszol? Egyébként volt már például a tudomány történetében olyan, hogy milliók állították valamíről hogy baromság egy emberrel szemben, oszt mégis annak az egynek lett igaza. (példákat ne kérj, mert azért annyira nem vagyok szorgalmas)

Re: nincs cím

#519344 rbbj11 Előzmény: #519342

gardenianäl hogy is volt? csak sávszélesítéssel ment kb. 3 nap alatt nulla közelébe?

#519338 nemértem Előzmény: #519332

Inkább elmondanám ezerszer, hogy hitegetés, aztán ámítás, aztán remény keltés, hiú ábránd kergetése, és mikor is mindezeket követően egy zárt intézetbe kerülnék a tárgyalt szellemi bajnokkal, nem sok jóval kecsegtetném.

#519336 rbbj11 Előzmény: #519295

dehogynem. Pl. bejelentik, hogy csöd. ès mondjuk felfügg a hir elött, és soha többé nem nyit ki a tözsdén. Vagy eltörlik ideigilenesen az felfügg limiteket, és ki mennyiért meg tudod szabadulni a papírtól,annyit kap vissza, mikor bejelntik, h. csöd.

#519335 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519331

Felbonthatja, felbonthatja, és akkor a télen a város tisztelt polgárai összebújnak esetleg a medvékkel? (annyi medve azért arra felé sincs ám)

#519334 rbbj11 Előzmény: #519294

én azt irtam, hogy 500 ft a fundás értéke perpill, ha mindent eladnának és nem lopnának ki belöle semmit!

Concorde nyilván azzal számol, hogy ha balul sül el a dolog, nem fognak mindent értékesiteni meg a vég elött, hanem ahogy az lenni is szokott, kijátsszak utolso pillanatig a dolgot, mikor már minusz lesz az értéke, vagyis nemhogy részvényes, de már kötvényest se tudják kifzetni.

#519332 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519330

Nem tisztem megvédeni macikát, de nekem például nagyon bejön, ez a kellemesen hangzó szép Magyar szó. Kecsegtetés (nagyon szép). Hidd el, ha legalább ezerszer elmondod egymás után Te is függő leszel:-)

#519330 nemértem Előzmény: #519319

Kedves jubileum, ezt nagyon tréfás kis szöveget most írtad le ezredszerre. Ritka szellemi teljesítmény.

#519322 Protein Előzmény: #519317

Volt olyan cikk is, ami 800.000 euróra teszi az önkormányzat tartozását a cég felé. Két nap múlva meg helyhatósági választások lesznek. Szép kis ramazuli.