a lerablás nem feltétlen hosszútávú terveket sejtet
Minek mihez és miért van köze? Már negyedik napja keresem a fonalat, de látom nem fog ez nekem menni, aztán végül valami becsületes munka után kell néznem.
De ha sikerül egy életmentő műtét, azért csak elmosolyodik. Közben persze hogy nem ujjong, hiszen nem élvezi annyira. Mondjuk egy DT-es se biztos, hogy annyira élvezi stresszt.
Ok,és a kötvényeket ki fizeti ki? :)))
Lehet hogy E-star kutyám (tegnap óta így hívom hűséges ebemet), ma megint premium quality kaját kap?
Értem én, csak arra fel írtam, hogy még az eszközök diszkont áron történő értékesítése is lehet annyi, amennyire most a tőzsdén a céget tartják és még erre növekedés is jöhet elvileg.
Nem kell ujjongani kereskedés közben. Egy sebész sem ujjong műtét közben.
Én nem vettem észre, hogy itt bárki is örülne itt más bukásának.
Én annak örülök, ha bejönnek a meglátásaim, főleg, ha sikerül megjátszani is őket.
Amúgy olvasom, hogy a kerály veszi kézbe a paksi bővítést. Ért hozzá, akárcsak a vadászrepülőkhöz.
Pedig vannak itt olyanok akik igencsak örülnek más bukásának!! Tükör van kéznél? (csak vicc volt)
De a longnak utólag nem láttam, hogy ujjongtál volna. :-) (Tudom, a kispapír trade-jeidet nem írod be.)
Lassan megtalálja :)
Hogy is szokták mondani a profik!? Megvan! Keresi az irányt. (egyébként szerintem az iránytűvel lehet valami probléma )
Tessék a Leverage-ról nem is szólva ugye. Hol lehet ilyen Levebigyót venni:-)
Valaki önthetné már,mert ilyen eladó pakkokkal nem lesz réstöltés...
Én csak kocatőzsdés vagyok ugyan, de azért ne már! Mi köze a részvények kapitalizációjának a dologhoz. Vissza olvasgattam a pf-en egy kicsit oszt valaki aztat kérdezte, hogy hogyan lehetséges az, Figyeljetek!! hogy 1 db E-star részvény kétszer annyit ér mint egy OTP és szerinte nagy disznóság lehet a dologban. No comment
rövid távra azért ott van a (fogyó) cash állomány.
egyébként valóban nem fejtette ki.
illetve inkább a Gyergyói és Resz beruházásokról esett szó.
a likviditás helyreállítását a lerabolt Resz esetében kell kezdeniük.
a májusi taggyűlésen a másik tulaj (Rába) aggódalmát fejezte ki (egyelőre udvarisan) a szállító tartozással kapcsolatosan.