Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#519222 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519220

Minek mihez és miért van köze? Már negyedik napja keresem a fonalat, de látom nem fog ez nekem menni, aztán végül valami becsületes munka után kell néznem.

#519221 Lxrose Előzmény: #519214

De ha sikerül egy életmentő műtét, azért csak elmosolyodik. Közben persze hogy nem ujjong, hiszen nem élvezi annyira. Mondjuk egy DT-es se biztos, hogy annyira élvezi stresszt.

#519215 Lxrose Előzmény: #519201

Értem én, csak arra fel írtam, hogy még az eszközök diszkont áron történő értékesítése is lehet annyi, amennyire most a tőzsdén a céget tartják és még erre növekedés is jöhet elvileg.

#519213 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519200

Én nem vettem észre, hogy itt bárki is örülne itt más bukásának.

Én annak örülök, ha bejönnek a meglátásaim, főleg, ha sikerül megjátszani is őket.

Amúgy olvasom, hogy a kerály veszi kézbe a paksi bővítést. Ért hozzá, akárcsak a vadászrepülőkhöz.

Pedig vannak itt olyanok akik igencsak örülnek más bukásának!! Tükör van kéznél? (csak vicc volt)

#519211 Lxrose Előzmény: #519200

De a longnak utólag nem láttam, hogy ujjongtál volna. :-) (Tudom, a kispapír trade-jeidet nem írod be.)

#519208 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519206

Hogy is szokták mondani a profik!? Megvan! Keresi az irányt. (egyébként szerintem az iránytűvel lehet valami probléma )

Valaki önthetné már,mert…

#519206 Grizzly Géza

Valaki önthetné már,mert ilyen eladó pakkokkal nem lesz réstöltés...

#519205 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519195

Én csak kocatőzsdés vagyok ugyan, de azért ne már! Mi köze a részvények kapitalizációjának a dologhoz. Vissza olvasgattam a pf-en egy kicsit oszt valaki aztat kérdezte, hogy hogyan lehetséges az, Figyeljetek!! hogy 1 db E-star részvény kétszer annyit ér mint egy OTP és szerinte nagy disznóság lehet a dologban. No comment

#519203 tigus Előzmény: #519189

rövid távra azért ott van a (fogyó) cash állomány.

egyébként valóban nem fejtette ki.

illetve inkább a Gyergyói és Resz beruházásokról esett szó.

a likviditás helyreállítását a lerabolt Resz esetében kell kezdeniük.

a májusi taggyűlésen a másik tulaj (Rába) aggódalmát fejezte ki (egyelőre udvarisan) a szállító tartozással kapcsolatosan.