ne tervezz annyira előre
mérleg nincs, likviditási probléma van, kv határidő csak Soósnak van messze
ne tervezz annyira előre
mérleg nincs, likviditási probléma van, kv határidő csak Soósnak van messze
Én nem vettem észre, hogy itt bárki is örülne itt más bukásának.
Én annak örülök, ha bejönnek a meglátásaim, főleg, ha sikerül megjátszani is őket.
Amúgy olvasom, hogy a kerály veszi kézbe a paksi bővítést. Ért hozzá, akárcsak a vadászrepülőkhöz.
Arra nem is gondolsz, hogy a cég nem 4,5 milliárdot ér?
Én nem bánom, ha erre is a lengyelek adnak. vagy bárki, ahol alacsonyabb a kamat.
Nocsak, ebben viszont van logika, de lehet vettek eleget a héten. Az SCS meg minek határidőzött (vagy mi a fene) megint szívatni akarja magát? (mondjuk példa volt már rá). OSzt az is lehet, hogy SCS szereti a focit, aztán az egyik mecs szünetében aláírja a szerződést.(Igaz cserébe valami mérleg izét vihetne magával).
Furcsa, hogy csak erre 1 milliárd feletti összeg kell, miközben a részvény kapitalizációja még mindig csak 4,5 milliárd. Ha ilyen drágák az eszközök, akkor az hogy van? Oké, most nagy növekedésre nem lehet számítani, de azért egy szolidra 2-3 éves távlatban csak lehet.
ezt tegnap former jelezte
22-én történnek majd a dolgok azt írta
Halig! Nem mondod! Nyugdíjasok? (nem gondoltam volna). Ebben a Google-ban megtalálható valahol Ex?
Nem látszik az árfolyamon a bennfentesek vétele. Márpedig, nem a jövő héten fognak arról dönteni, hogy aláírnak-e a jövő héten. Ilyenkor már repjegyet és szállodát szoktak foglalni. Az pedig ki szokott szivárogni.
A Csaba gyerek megint átb*szta a spekiket.
Ezt értem, de itt a rövid távú likviditásra utaltam, hogy Soós felsorol pár dolgot, de hogy azokra milyen mértékben elég a pénz, nem derül ki.
a Concordos cikk is feltételes módban beszél a hitel lehívhatóságáról
Ma kezdődik a foci EB. Én a Lengyeleknek drukkolok. (gondolom Ex, és Lupin is)
Gondolom, ő sem arra gondolt, hogy le vannak tojva, hanem arra, hogy ekkora tételről van szó, nem csoda, hogy ekkora fejfájást okoz a cégnek, meg a részvényeseknek is.
csak az eszközre,
a refinanszírozáson dolgoznak, Q2-Q3-ba zárulhat le......(hát magyar bankot, azt nem fognak rá találni a jelek szerint, pedig a RESZ is masszívan nyereséges)
az EETEK lezárásával övék szvsz a Resz által használt eszközök
aztán egy magyar banktól erre az üzletre ref hitelt vesznek fel a likviditás hiány miatt
Kedves Lupin úr,
Maga szándékosan félrebeszél, ezt már megszokhattuk..
Ex kárörvendő, rosszindulatú, rosszakaratú, mások tönkremenetelének örül.
Hogy jön ide a short egyébként?
Nem azt írtam, hogy a shortos a rosszindulatú, stb. Maga forgatta ki.
Na, de mentem, felesleges itt szócsatázni, mikor más öröm is van az életben, mint megkeseredett, kisebbségi érzéssel teli, sértett nyugdíjasokkal párbajozni..