Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#519201 exmnbs1 Előzmény: #519195

ne tervezz annyira előre

mérleg nincs, likviditási probléma van, kv határidő csak Soósnak van messze

#519200 Arsene Lupin Előzmény: #519182

Én nem vettem észre, hogy itt bárki is örülne itt más bukásának.

Én annak örülök, ha bejönnek a meglátásaim, főleg, ha sikerül megjátszani is őket.

Amúgy olvasom, hogy a kerály veszi kézbe a paksi bővítést. Ért hozzá, akárcsak a vadászrepülőkhöz.

#519198 Lxrose Előzmény: #519184

Én nem bánom, ha erre is a lengyelek adnak. vagy bárki, ahol alacsonyabb a kamat.

Re: Hol vannak a bennfentesek?

#519197 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519190

Nocsak, ebben viszont van logika, de lehet vettek eleget a héten. Az SCS meg minek határidőzött (vagy mi a fene) megint szívatni akarja magát? (mondjuk példa volt már rá). OSzt az is lehet, hogy SCS szereti a focit, aztán az egyik mecs szünetében aláírja a szerződést.(Igaz cserébe valami mérleg izét vihetne magával).

#519195 Lxrose Előzmény: #519183

Furcsa, hogy csak erre 1 milliárd feletti összeg kell, miközben a részvény kapitalizációja még mindig csak 4,5 milliárd. Ha ilyen drágák az eszközök, akkor az hogy van? Oké, most nagy növekedésre nem lehet számítani, de azért egy szolidra 2-3 éves távlatban csak lehet.

Hol vannak a bennfentesek?

#519190 Arsene Lupin

Nem látszik az árfolyamon a bennfentesek vétele. Márpedig, nem a jövő héten fognak arról dönteni, hogy aláírnak-e a jövő héten. Ilyenkor már repjegyet és szállodát szoktak foglalni. Az pedig ki szokott szivárogni.

A Csaba gyerek megint átb*szta a spekiket.

#519189 Lxrose Előzmény: #519180

Ezt értem, de itt a rövid távú likviditásra utaltam, hogy Soós felsorol pár dolgot, de hogy azokra milyen mértékben elég a pénz, nem derül ki.

#519185 Lxrose Előzmény: #519178

Gondolom, ő sem arra gondolt, hogy le vannak tojva, hanem arra, hogy ekkora tételről van szó, nem csoda, hogy ekkora fejfájást okoz a cégnek, meg a részvényeseknek is.

#519184 tigus Előzmény: #519179

csak az eszközre,

a refinanszírozáson dolgoznak, Q2-Q3-ba zárulhat le......(hát magyar bankot, azt nem fognak rá találni a jelek szerint, pedig a RESZ is masszívan nyereséges)

#519183 exmnbs1 Előzmény: #519179

az EETEK lezárásával övék szvsz a Resz által használt eszközök

aztán egy magyar banktól erre az üzletre ref hitelt vesznek fel a likviditás hiány miatt

#519182 hAliG Előzmény: #519125

Kedves Lupin úr,

Maga szándékosan félrebeszél, ezt már megszokhattuk..

Ex kárörvendő, rosszindulatú, rosszakaratú, mások tönkremenetelének örül.

Hogy jön ide a short egyébként?

Nem azt írtam, hogy a shortos a rosszindulatú, stb. Maga forgatta ki.

Na, de mentem, felesleges itt szócsatázni, mikor más öröm is van az életben, mint megkeseredett, kisebbségi érzéssel teli, sértett nyugdíjasokkal párbajozni..