31.oldalon írnak az E-star tavalyi 20m USD EBITDA-jaról
31.oldalon írnak az E-star tavalyi 20m USD EBITDA-jaról
the World Entrepreneur of the Year finals, they will be streamed live from Monte Carlo on Saturday via webcast at 21.45 local time, or 15.45 EDT in the US and 20.45 BST.
Engem például, úgy kitömtek, hogy ennek örömére átkereszteltem a Viktor kutyámat(tudjátok, kezdett már kínossá válni). Mátol E-star a neve, és vazzeg hallgat rá.(Mondom is neki szorgalmasan, üüügyes kutya, oookos kutya. A gyerekeken még gondolkodom...
így van
nomeg esett ma napon belül kb 300 pontot
megy a duma ami lényege a tarttatás
Továbbra is tartom, szépen ki lettek tömve a hiszékenyek.
Feltűnő, hogy személyeskedéssel + szófosással próbálják páran elterelni a figyelmet a lényegről: NINCS szerződés, csak egy kötelező ajánlat, akárcsak korábban az OTP esetén, amiből nem lett semmi és amiből szvsz most sem lesz semmi.
Na vegre, ezt koszonom h leirtad. Ezzel ezt az ex agyrem kitalaciot vegre rovidre zartuk!
Vannak klónok, de Kebir tuti nem gazdi. Ő más néven futott anno. Muskátli sem former, maax rokonok :)) részvény rokonok
Mennyé' má'... itt, meg a portfolión is, meg semmilyen fórumon nincs több nickem, sőt ezen néven vagyok regisztrálva mindenhol... te már mindenkiben klónt látsz, habár tényleg zavaróan sok klónt lehet sejteni mindenfelé... de én pl nem nagyon tudom őket megkülönböztetni és nem szoktam másokat alaptalanul megvádolni, annyit nem ér egy-egy klón, hogy normális embereket mocskoljak.
Remélem te is abbahagyod az alaptalan mocskolódást velem szemben is. (mert én is mocsok dolognak tartom a klónnickes fórumozást, de az alaptalan vádaskodás se jobb)
Bocsika, igaz h Muskátlinak írtam,de te gyártasz klónháborút,te nevezel ki fórumozókat annak akit éppen odaképzelsz...
amióta megjelentél a fórum megint kezd tragikomédia lenni.
Ismét megy a személyeskedés, aminek ismét következményei lesznek.
Muskátli! Ex szerint mi közösültünk! Egyébként súlyos zavart érzek Ex-nél. Le kéne venni róla a rontást. Ex, tedd a kezed a TV-re.
xD---így jártak a spanyolok...:)
Nem jó a kép,ez nem klón,hanem egy birodalmi rohamosztagos :)))