Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#519025 exmnbs1 Előzmény: #519024

the World Entrepreneur of the Year finals, they will be streamed live from Monte Carlo on Saturday via webcast at 21.45 local time, or 15.45 EDT in the US and 20.45 BST.

Engem például, úgy kitöm…

#519024 Nyeretlen_Keteves

Engem például, úgy kitömtek, hogy ennek örömére átkereszteltem a Viktor kutyámat(tudjátok, kezdett már kínossá válni). Mátol E-star a neve, és vazzeg hallgat rá.(Mondom is neki szorgalmasan, üüügyes kutya, oookos kutya. A gyerekeken még gondolkodom...

#519019 exmnbs1 Előzmény: #519018

így van

nomeg esett ma napon belül kb 300 pontot

megy a duma ami lényege a tarttatás

Továbbra is tartom, szép…

#519018 zeeh_

Továbbra is tartom, szépen ki lettek tömve a hiszékenyek.

Feltűnő, hogy személyeskedéssel + szófosással próbálják páran elterelni a figyelmet a lényegről: NINCS szerződés, csak egy kötelező ajánlat, akárcsak korábban az OTP esetén, amiből nem lett semmi és amiből szvsz most sem lesz semmi.

#519009 Kissherceg Előzmény: #519008

Vannak klónok, de Kebir tuti nem gazdi. Ő más néven futott anno. Muskátli sem former, maax rokonok :)) részvény rokonok

#519008 El Kebir Előzmény: #518995

Mennyé' má'... itt, meg a portfolión is, meg semmilyen fórumon nincs több nickem, sőt ezen néven vagyok regisztrálva mindenhol... te már mindenkiben klónt látsz, habár tényleg zavaróan sok klónt lehet sejteni mindenfelé... de én pl nem nagyon tudom őket megkülönböztetni és nem szoktam másokat alaptalanul megvádolni, annyit nem ér egy-egy klón, hogy normális embereket mocskoljak.

Remélem te is abbahagyod az alaptalan mocskolódást velem szemben is. (mert én is mocsok dolognak tartom a klónnickes fórumozást, de az alaptalan vádaskodás se jobb)

törölve

#519006 Grizzly Géza Előzmény: #519002

Bocsika, igaz h Muskátlinak írtam,de te gyártasz klónháborút,te nevezel ki fórumozókat annak akit éppen odaképzelsz...

#519003 Kissherceg Előzmény: #518999

amióta megjelentél a fórum megint kezd tragikomédia lenni.

Ismét megy a személyeskedés, aminek ismét következményei lesznek.

törölve

#518999 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518987

Muskátli! Ex szerint mi közösültünk! Egyébként súlyos zavart érzek Ex-nél. Le kéne venni róla a rontást. Ex, tedd a kezed a TV-re.