Szerintem nem kell elkapkodni annak a shortnak a zárását. Profitvédőt elég tologatni.
Szerintem nem kell elkapkodni annak a shortnak a zárását. Profitvédőt elég tologatni.
Oda nagyon okos emberek írnak. Még diplomás is van köztük, sőt pénzügy szakon végzett közgázos is.
Látja, érdemes volt átjönni erre a fórumra; itt még ezt se tudják az egyes jelenlévők. A régi fórumán Lupin úr már labdába se rúghatna, ahogy olvasgatom a hétvégi tőzsdefórum termést :-)))))
Csak úgy sistereg az "okosság" ott :-S
Addig jó, amíg nem ismeri meg a speki személyesen. Az átlag speki ilyenkor mindig a rossz végén van a szervnek.
Aha...köszönöm.
(short) SQueeze, a covering fájdalmasabb verziója.
Soós Csaba monogramja, csak lemaradt a végéról az S :)
Mi az az SC (short covering?) és mi az SQ?
Ezért javasoltam én is a billegtetést.
ennek ellenére az immár nem egynapos csoda long sztem folytatódhat. De természetesen megyünk rést tölteni, sztem már el is kezdtük a déli irányt. Majd zárásra visszahúzzák napi csúcs közelébe
Akkor megpróbálok egy DAX shortot (6265).
Örömködés, rally, SC, akár SQ is. A spanyolok miatt ma eldobják a piacok az agyukat. Nem árt azért józan maradni. Nem arról van szó, hogy javult a spanyolok teljesítménye, hanem arról, hogy nyomnak beléjük egy csomó pénzt.
Úgyhogy csak ésszel. Az írek is szóltak, hogy ha a spanyoloknak úgy, akkor talál ők is enyhítenének önnön t*könszúrásukon. Ja és a kerályi ház is mondhatja, hogy akkor ők sem siettetik a dogot. Mondjuk, nem is nagyon akarták.
Lesz ma az a szint, ahol billenteni kell.
Láthatja, hogy oldalazás van. Én is csendben billegtetek.
Inkább azt mondja meg, merre megy a piac..., mint a régi szép időkben
"Viktor is felszedett pár kilót, kedve jó, minden a tervek szerint."
Lassan vágósúlyban lesz.
Az Áder Jani viszont még jól tartja magát, és láthatóan élvezte a játékot.
A Csányi Sanyi meg egy betonkocka volt a betonvédelemben,
""Matolcsy György arra a kérdésre, hogy miben látja a magyar gazdaság jövőbeni erejét az Európai Unión belül, kijelentette: az erőt Közép-Európa egészében látja. "Mi következünk. Mi leszünk az új központ a világgazdasági közösség számára. Az euróövezet déli övezetét a közép-európai régióval váltjuk fel." A miniszter szerint a közép-európai térség nagyon erőssé válik, mert ez lesz "a következő felemelkedő régió "Európai és Ázsia, Európa és az Egyesült Államok között, és Magyarország ennek a szívében található".""
A kinaiak a spájzban vannak:-)
Viktor is felszedett pár kilót, kedve jó, minden a tervek szerint.
Mi pénzünkből úrizál a törpe papa.
Több tiszteletet nemzetünk megmentőjével szemben :-) Különben lesz itt libsibolsizás egyik olvtársunktól :-D
Egyébként Orbán hasa nem zsír, hanem összpontosult izomtömeg :-)
"Az egyik képen a püspök úr megáldja a labdát,"
Hirtelen úgy olvastam, hogy a lábát.
Az egyik képen a püspök úr megáldja a labdát, a másikon pedig véletlenül elmosolyodik az Áder Jani.
"Mondjuk annyira nem kicsi ez a lány."
A kerály magassági kihívásokkal küszködik, magyarul egy s*ggdugasz. Egy jobb kiállású felsős leányzó magasabb lehet nála.