400as KT kegyetlen.
Remélem lesz egy SC. mármint magamra nézve örülnék, mert más kárának nem örülök itt. Szóval egy SC-ben elmehetnek a pakkjaim, de csak túlvettség miatt szállok ki egyelőre, és alacsonyabb, vagy magasabb szinten visszaveszem.
400as KT kegyetlen.
Remélem lesz egy SC. mármint magamra nézve örülnék, mert más kárának nem örülök itt. Szóval egy SC-ben elmehetnek a pakkjaim, de csak túlvettség miatt szállok ki egyelőre, és alacsonyabb, vagy magasabb szinten visszaveszem.
e-star kedd reggel óta kb 50 %-ot, azt még nem hagyta el....végre nutex is megindult....szvsz hamarosan kidurran ez az emelkedés, én folyamatosan a kiszállókat keresem...tegnap adtam el otp-t is, csak nem kaptam helyette délelőtt e-star-t....de otp már vissza nem veszem, sőt egyik blue-t sem....most est-et vennék, de csak 40 körül....azt sem kapok...
Köszi Csilla!
Sok munka van mögötte!
Mellette nullára redukálva a céges munkámat.
17600-ad meg is lett.
17.518-540es rés betöltve hatiban.
OTP 3500fölé rántást várom még.
Olaj 5perces csökkenő ékből kitört, utána csökkenő csatiból.
Eur/USD 5perces dupla aljból.
Go.go..
500on majdnem vettem most is, na de ez már túlzás lenne mára ,-)
Majd később veszünk feljebb.
Pár napja felsorolt kis papírok is menetelnek szépen. Némelyik napi 15%ot. E-Star már vagy 60%ot három nap alatt.
Hati ugyanezt hozza nekem kb. így nem lépkedek ki.
én longolom már....de most csak nézem...ha beindul veszek még...másképp nem...túl ingatag itt minden
380as KTk
jól van, ezt ma is megborították, később ezt is vissza kell venni. Tartunk mindent!
most már a 17600-800 legyen már meg,nekem az első pakk ideális beszállóm lenne
Egy abandoned baby, árva gyermek két hete. A tegnapi emelkedéssel a rés betöltésre került, ezzel az abandoned baby bearish alakzat törlésre került.
:) minden kívánság így teljesülne :) Egon kipaterolta az árva gyereket
Yo reggelt!
Nyitóban megvettem mai adagomat is.
lehet nem kellett volna, de belefér, 400as KTnak nem tudta ellen állni.
8457 2012.06.01 16:28 Láma (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @Hathor
Hathor írta:
Láma mester!Üdv. Régen elmélkedtünk.
Mit mutat a varázsgömböd? ,-)
Szia. Nyitottam én is némi longot. Meglátjuk.
8459 2012.06.01 16:34 Waszeitung (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Láma
Láma írta:
Szia. Nyitottam én is némi longot. Meglátjuk.
Itt még az jó lehet,kíváncsi vagyok ebből mi fog kisülni...
:)))
Waszi, Neked rossz a memóriád! Nem csak ketten longoltok, már én is egy jó ideje 850-től. Elértünk ma az első lehetséges megállóig, bár én ennél azért följebb várom még jóval, szóval futtatom tovább. Meglátjuk...
na, megvolt mára a bukta, kíváncsi vagyok milyen desszert jön holnap...kiszállót keresek.
még vettem kicsit a vége előtt...
de megeszem a kalapom ha estére ezek bezuhannak...:-)
talán tovább megyünk most már, mert minden napi maximumon zárt. ami a további emelkedés biztos jele - feltéve hogy nem kevernek országok,politikusok.