Regisztráció Elfelejtett jelszó

Facebook a parketten

Re: Skót duda

#518400 anti-qxxl Előzmény: #518378

azért, mert eredmény nélkül az árfolyam csak addig maradhat fenn, amíg működik a piramisjáték, hiszen csak úgy lehet kiszállni belőle ha valaki megveszi drágábban.

ha meg van valós eredmény, az valós profitot hozhat a részvény eladása nélkül is.

persze a piramis is működhet évekig, akár évtizedekig is.

#518385 Spade Előzmény: #518358

"Átalános az a nézet h a piac önszabályozó, hát egy nagy sz@rt, A fejlődési modell jelenleg exponenciális az pedig aki kicsit is ért a diff egyenletekhez tudja h soha nem lehet stabilis."

.

Én a piacról (index) beszéltem és a gazdasági fejlődési modellről (GDP) (mert erre vannak elméletek stochasztikus parcdiffegyenletek), amivel elvileg korrelálnak,..

#518378 Roberrtto Előzmény: #518358

Én azt nem értem, hogy miért hivatkozik midneni a pe rátára.

Linkedinnek 570 és aránylag stabilan tartja az árfolyamát már egy ideje.

De ott van például amazon is, 200 felettivel.

Azért ezek a cégek se sz@rral dobálóznak.

Nokiának meg már nem is adnak meg pe rátát.

#518358 Moneywheel Előzmény: #518251

Rossz hír, hogy mondtam. Előrejelezhetetlen a kimenet. Nem tudjuk milyen képlet generálja a bemenetekből a kimenetet (az árfolyamot) fx=?. Chaos.

Re: nincs cím

#518331 Roberrtto Előzmény: #518321

Ez csak elképzelés, szerintem ha csak erre mennek, akkor nincs gond, mert soksok bőrt lehúznak még a faceről igy. Kérdés milyen áron éri meg elpaszolni. Lehet 10$on is úgy itélik meg, hogy emgéri még és csinálnak belölepénzt.

Végülis semmi törvénytelent nem csinálnak, csak etetik a jónépet.

Én azért remélem, hogy lesz itt fordulat és emelkedés, 3 hete van még kint tőzsdén, nyár végére talántalán képet kaphatunk hol is van a helye, de ha elesik a 20$ akkor egy darabig ott is fog maradni.

Ez nem aranyxbányacég meg ilyenek, hogy találnak valamit aztán rally 100%on.

#518321 Előzmény: #518320

Sőt mi több, ha most a kibocsájtók vásárolnak vissza, akkor a végén az is lehet, hogy bejelentik, hogy nincs is már közkézhányad, vagyis kivásárolják a maradék részvényest - és zsebretesznek ~20 milliárd dollárt, miközben még a cég is megmarad.

Ahogy az öreg zsidó mondja a nem működő telefonfülkénél: a fenébe, ez se nekem jutott az eszembe.

#518320 Előzmény: #518316

Vagyis pontosan ott, ahol EREDETILEG értékelték a céget, azaz 18 dolláron (*elírtam a 19-et, 18-at akartam írni). Vagyis pontosan oda tart az árfolyam, ahol lennie kellett volna a normál kibocsájtás esetében, azaz jól látható, hogy csak felfújták a lufit és szép lassan engedik le, miközben hülyére keresik ezen is magukat a kibocsájtásban részt vevők.

#518319 Előzmény: #518316

Vagyis pontosan ott, ahol EREDETILEG értékelték a céget, azaz 18 dolláron (*elírtam a 19-et, 18-at akartam írni). Vagyis pontosan oda tart az árfolyam, ahol lennie kellett volna a normál kibocsájtás esetében, azaz jól látható, hogy csak felfújták a lufit és szép lassan engedik le, miközben hülyére keresik ezen is magukat a kibocsájtásban részt vevők.

#518318 big-ebuy Előzmény: #518315

van mikor várni kell,ez a tőzsdei befektetés a otp vevők se örülnek 6000felett,de sztem féléven belül kilő....gyűjtik a pénzt

#518315 Roberrtto Előzmény: #518311

Hiszem ha látom. Közeljővőben még nincs semmi egetrengető dolog. A mobilos hírdetési rendszert is idő összerakni, ahogy a saját mobiltelefont és a július végi gyorsjelentés se fog hozzni megváltást szvsz.

Nyár végéig, de lehet év végéig ez nem fog 40$ig elmenni, egyszerűen nincs mire.

#518310 Roberrtto Előzmény: #518307

Lassan akkor lehet rá vetni egy pillantást.

Ha jól számolom a bevezetés óta 2 naptól eltekintve midnig esett az árfolyam. Azért ez se semmi.

Akik tényleg 40ről vannak benne azoknak nem tudom mikor lesz kiszálló.

#518307 Előzmény: #518287

http://www.portfolio.hu/vallalatok/it/lufi_volt_a_facebook_a_befektetesi_guru_szerint.168280.html

""A Facebook papírok 20 dolláron megérik, hogy egy pillantást vessünk rájuk" - véli Walter Price, az Allianz RCM technológiai alapjának stratégája"

"Az Allianz alapja részt vett a Facebook elsődleges részvénykibocsátásában, már eladta a részvényeket, méghozzá profittal - közölte Walter Price."

Turbómotorskasza.