Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#518511 Zotya32 Előzmény: #518509

50 pár ft kellene.... :)

és még az is kevés.... :)))

viszont a book egyre kecsegtetőbb...

#518505 Zotya32 Előzmény: #518246

A phyl feltámad... figyelje a Bét honlapját Jenő bá.... főleg 15:00-körül... ha lehet péntekenként :)))

#518492 kerikoma Előzmény: #518016

Jaj, pedig szurkotam neki, hogy jöjjön össze, de nem nagyon bíztam ebbe a Facebookba sem, de nem mertem leírni neki. Persze utólag mondom ezt, de már rég jártam erre és nem sok időm van követni az eseményeket:-(

#518247 Sly-- Előzmény: #518246

Szia Buxim, reggelj már a szokott helyre, hiányoznak a zenék.

Meg a hüleségeid. De komolyan.:-)

#518172 Trisz Előzmény: #518085

Ez igaz lehet egy-egy papír esetében. De az összes kicsinél? Nem hiszem, hogy meg akarnák szüntetni a tőzsdét. :)

#518167 Mr_insider Előzmény: #518085

sztem inkább profilváltás....gondolom látják a számokat,amit múltkor te is belinkeltél(hallgatottság) és lehet,h profitábilissá akarják tenni az által,h nem csak "gazdasági" gazdasági rádió lesz....ki tudja. jobb(hallgatottabb...) zenék mittomén

#518085 Zotya32 Előzmény: #518071

olcsó, persze, de egy felszorzás kérdése, és máris drága lesz :))

Amúgy mit gondoltok arról, hogy a GR - TP álmaiban a Kárpátok Rádiója - most tervezi megszüntetni a két vidéki frekit, és csak a pesti marad?

" médiaszolgáltatási jogosultságra vonatkozó hatósági szerződés módosítására"

Ez meg bármit jelenthet... profilváltás? vagy idő előtti megszűnés, vagy netán hosszabbítás? kíváncsi leszek, mikor derülnek ki a részletek...

#518071 Trisz Előzmény: #518062

Végül is a kicsik most olcsók. Azt hiszem nem fájna a fejünk, ha csak erről a szintről lennének belőlük.

#518062 Zotya32 Előzmény: #517977

én már nem csapkodok sehová... max bookline lesz, nem érzem máshol "biztonságban" a pénzt...

#518016 Sly-- Előzmény: #517977

Ahogy látom, nem olvastad a Facebook topikot...

Jegyezni nem jegyzett, de belevett az első napon.:-(((

#517977 Trisz Előzmény: #517894

Robertonak mázlija van, hogy nem tudott Facebook-ot jegyezni. Örülök neki. Utólag nem is lenne sportszerű okoskodni. Viszont arra vonatkozóan egy tanulság, hogy minden pozícióváltás önmagába hordoz egy új kockázatot. Tehát jól is, rosszul is elsülhet a dolog. Önmagában még nem jelent üdvözülést, ha valaki dobja veszteséges poziját és belecsap a lecsóba. (Mint ahogy itt halljuk időnként ezt a jó tanácsot. Ez inkább a brókereknek biztos nyereség.)