50 pár ft kellene.... :)
és még az is kevés.... :)))
viszont a book egyre kecsegtetőbb...
50 pár ft kellene.... :)
és még az is kevés.... :)))
viszont a book egyre kecsegtetőbb...
Mocorognak a kispapírok, lassan aktuális lesz ebben is pár forint.
A phyl feltámad... figyelje a Bét honlapját Jenő bá.... főleg 15:00-körül... ha lehet péntekenként :)))
Jaj, pedig szurkotam neki, hogy jöjjön össze, de nem nagyon bíztam ebbe a Facebookba sem, de nem mertem leírni neki. Persze utólag mondom ezt, de már rég jártam erre és nem sok időm van követni az eseményeket:-(
Ti is kincsem, de végtelen fáradságot érzek. Megöregedtem.
Szia Buxim, reggelj már a szokott helyre, hiányoznak a zenék.
Meg a hüleségeid. De komolyan.:-)
Mindegy nem, hogy fészbukkal vagy certivel bukjuk el a phyből ami meg maradt? :)
Ez igaz lehet egy-egy papír esetében. De az összes kicsinél? Nem hiszem, hogy meg akarnák szüntetni a tőzsdét. :)
sztem inkább profilváltás....gondolom látják a számokat,amit múltkor te is belinkeltél(hallgatottság) és lehet,h profitábilissá akarják tenni az által,h nem csak "gazdasági" gazdasági rádió lesz....ki tudja. jobb(hallgatottabb...) zenék mittomén
olcsó, persze, de egy felszorzás kérdése, és máris drága lesz :))
Amúgy mit gondoltok arról, hogy a GR - TP álmaiban a Kárpátok Rádiója - most tervezi megszüntetni a két vidéki frekit, és csak a pesti marad?
" médiaszolgáltatási jogosultságra vonatkozó hatósági szerződés módosítására"
Ez meg bármit jelenthet... profilváltás? vagy idő előtti megszűnés, vagy netán hosszabbítás? kíváncsi leszek, mikor derülnek ki a részletek...
Végül is a kicsik most olcsók. Azt hiszem nem fájna a fejünk, ha csak erről a szintről lennének belőlük.
én már nem csapkodok sehová... max bookline lesz, nem érzem máshol "biztonságban" a pénzt...
Ahogy látom, nem olvastad a Facebook topikot...
Jegyezni nem jegyzett, de belevett az első napon.:-(((
Robertonak mázlija van, hogy nem tudott Facebook-ot jegyezni. Örülök neki. Utólag nem is lenne sportszerű okoskodni. Viszont arra vonatkozóan egy tanulság, hogy minden pozícióváltás önmagába hordoz egy új kockázatot. Tehát jól is, rosszul is elsülhet a dolog. Önmagában még nem jelent üdvözülést, ha valaki dobja veszteséges poziját és belecsap a lecsóba. (Mint ahogy itt halljuk időnként ezt a jó tanácsot. Ez inkább a brókereknek biztos nyereség.)
pápá GR??
"646/2012. A Műsor-Hang Zrt. (Gazdasági Rádió) kérelme a Balassagyarmat 95,7 MHz és az Eger 100,7 MHz médiaszolgáltatási jogosultságok megszüntetésére, illetve erre tekintettel a Budapest 105,9 MHz médiaszolgáltatási jogosultságra vonatkozó hatósági szerződés módosítására"
http://www.mediatanacs.hu/jegyzokonyvek/napirend-20120605172038.pdf
Az a phylen nem segít. Itt nyugi van, nem történik semmi a fűtési szezonig. :-)
bite dánke,ahány ember,annyi nyelv!!!