nem az volt, hogy ez egy olyan hitel lesz, ahol a tőkét a végén kell fizetni?
gondolom, erre alapozta.
nem az volt, hogy ez egy olyan hitel lesz, ahol a tőkét a végén kell fizetni?
gondolom, erre alapozta.
a forgalom ebben a felhúzásban jó gyér
a bennfentes brokik voltak a hülyék?
mire fel nem törleszted? ja hogy akkor a cash flow nemigen lesz pozitív?
Miert pont 250 millio?? 200 millio nem pont eleg??
Vagy forduljon meg ma (1, azaz egy nap alatt) az osszes reszveny Minimum 5-6%-a???
Q1-ben 193.000 euró volt a RESZ eszközök bérleti díja. Ez van a mérleg egyik serpenyőjében. A másikban a RESZ-re eső hitel (4 millió euró) kamatterhe. Ez negyedéves szinten kb. 80.000 euró. Ez alapján a cash flow egy negyedévben 110.000 euróval javul úgy, hogy a tőkét nem törleszted.
azt írta Rbbj, kíváncsi vagyok zárásra mi lesz. Ha forgalom 250 misi felett és az árfolyam maxon, akkor egészen jó lesz a történet.
Amennyiben elfüstölik a pénzüket arra (tudom, hogy veszik a srv-t naponta), hogy tartsák a szinteket ,akkor bizony ott is lehet egy nagy zuhi.
A 30 napos grafikon látszik, hogy zárás előtt szeretnek venni piaci áras megbízással, és ezt persze a tulajok is tudják.
Mert van pénzük tartani a kritikus szinteket, nem a jelenlegi működés indokolja.
a vállalat a napokon belülnél most mivel optimistább?
Tudom kicsit off, de megtudná nekem valaki mondani, hogy például a Pann-kakinak miért is 12,5 mrd a kapitalizációja? Tudom, Miskolc .. De legjobb tudomásom szerint Miskolc jelenleg Magyarországon van.. oszt ugye tudjuk milyen hatalmas a fizetési fegyelem kishazánkban.
egyelőre vonzóbb célpontok.
lehet sziget lefele is :)
AAA-val történt valami az elmúlt évben? (mármint valami pozitív, mert lehet, hogy akkor csúnyán benéztem) Egyébként nem nevezném egy likvid papírnak. (igaz ez nem volt a feltételek között).
Az időtáv nem mindegy, amelyen belül vizsgálsz egy grafikont. Az elmúlt fél év lépéseire céloztam, mint irány, aminek persze vannak már számszerűsíthető eredményei is. (Pl. a 4 millió EUR megtakarítás a személyi költségeken.)
Olyan fontos lépések ezek, amelyeknek az eredményei el fognak jönni, amennyiben a most beharangozott hitel tényleg a céghez kerül (ami szerintem nem növeli számottevően a cég tartozását), és a további finanszírozási kérdéseket is tudják kezelni. Az látszik, hogy a hitelt nem Magyarországon kell keresni ezután.
Szerintem felesleges azon vitázni (megint itt is), hogy tömés-e vagy sem. Szórakozhatnak 5-10 ezres pakkokkal brokik is arra játszva, hogy limiten kitömik a kicsiket úgy gondolván, hogy úgyis kiverik a stoppokat és vissza tudják venni olcsóbban.
A lényeg azon van, hogy a szigetforduló megmarad-e, azaz nem szabad 1637-70 rést teljesen betöltenie.
Ha igen, akkor kuka.
Na akkor, csak azt tudom tanácsolni, ezekből vásároljál be jó sokat. FHB speciel nekem is van, és mivel egy hülye voltam, mostanában kénytelen voltam átértékelni a nagyon de nagyon hosszú távú befektetéseim közé.