Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#518185 Lxrose Előzmény: #518180

nem az volt, hogy ez egy olyan hitel lesz, ahol a tőkét a végén kell fizetni?

gondolom, erre alapozta.

#518177 Muskatli Előzmény: #518152

Miert pont 250 millio?? 200 millio nem pont eleg??

Vagy forduljon meg ma (1, azaz egy nap alatt) az osszes reszveny Minimum 5-6%-a???

#518156 Protein Előzmény: #518103

Q1-ben 193.000 euró volt a RESZ eszközök bérleti díja. Ez van a mérleg egyik serpenyőjében. A másikban a RESZ-re eső hitel (4 millió euró) kamatterhe. Ez negyedéves szinten kb. 80.000 euró. Ez alapján a cash flow egy negyedévben 110.000 euróval javul úgy, hogy a tőkét nem törleszted.

#518152 Kissherceg Előzmény: #518151

azt írta Rbbj, kíváncsi vagyok zárásra mi lesz. Ha forgalom 250 misi felett és az árfolyam maxon, akkor egészen jó lesz a történet.

#518149 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518144

Amennyiben elfüstölik a pénzüket arra (tudom, hogy veszik a srv-t naponta), hogy tartsák a szinteket ,akkor bizony ott is lehet egy nagy zuhi.

#518145 Lxrose Előzmény: #518144

A 30 napos grafikon látszik, hogy zárás előtt szeretnek venni piaci áras megbízással, és ezt persze a tulajok is tudják.

#518144 Lxrose Előzmény: #518142

Mert van pénzük tartani a kritikus szinteket, nem a jelenlegi működés indokolja.

Tudom kicsit off, de meg…

#518142 Nyeretlen_Keteves

Tudom kicsit off, de megtudná nekem valaki mondani, hogy például a Pann-kakinak miért is 12,5 mrd a kapitalizációja? Tudom, Miskolc .. De legjobb tudomásom szerint Miskolc jelenleg Magyarországon van.. oszt ugye tudjuk milyen hatalmas a fizetési fegyelem kishazánkban.

#518128 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518122

AAA-val történt valami az elmúlt évben? (mármint valami pozitív, mert lehet, hogy akkor csúnyán benéztem) Egyébként nem nevezném egy likvid papírnak. (igaz ez nem volt a feltételek között).

#518125 Lxrose Előzmény: #518112

Az időtáv nem mindegy, amelyen belül vizsgálsz egy grafikont. Az elmúlt fél év lépéseire céloztam, mint irány, aminek persze vannak már számszerűsíthető eredményei is. (Pl. a 4 millió EUR megtakarítás a személyi költségeken.)

Olyan fontos lépések ezek, amelyeknek az eredményei el fognak jönni, amennyiben a most beharangozott hitel tényleg a céghez kerül (ami szerintem nem növeli számottevően a cég tartozását), és a további finanszírozási kérdéseket is tudják kezelni. Az látszik, hogy a hitelt nem Magyarországon kell keresni ezután.

#518124 Sly-- Előzmény: #518105

Szerintem felesleges azon vitázni (megint itt is), hogy tömés-e vagy sem. Szórakozhatnak 5-10 ezres pakkokkal brokik is arra játszva, hogy limiten kitömik a kicsiket úgy gondolván, hogy úgyis kiverik a stoppokat és vissza tudják venni olcsóbban.

A lényeg azon van, hogy a szigetforduló megmarad-e, azaz nem szabad 1637-70 rést teljesen betöltenie.

Ha igen, akkor kuka.

#518123 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518118

Na akkor, csak azt tudom tanácsolni, ezekből vásároljál be jó sokat. FHB speciel nekem is van, és mivel egy hülye voltam, mostanában kénytelen voltam átértékelni a nagyon de nagyon hosszú távú befektetéseim közé.