Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#518120 rbbj11 Előzmény: #518118

Rábat elfelejtettem, Egist blue-nak vettem, mert hát határan van, EMASZ, eLMU helyzetét nem ismerem pontosan, de gondoltam, h. ök is igen stabilak, különben nem lenne miböl évi 5% oszit fizetni...

#518118 Kissherceg Előzmény: #518107

sok van még... FHB, Rába,Shopline,Egis,freesoft,pannonflax,Masterplast:),EMASZ,ELMU,BIF Forrásék minimum

#518112 rbbj11 Előzmény: #518091

persze hogy látszik az irány: zsugorodás, növekvö hitelmennyiség, csökkenö kp, csökkenö nyereség, növekvö kamatkiadások, zuhanó rv-ár.

Az esés azért van és volt, mert közel volt a csöd veszélye.

Leírtam már, mi alapján számolok funda értéket, nem vagyok papagáj.

Ha e pillanatban fel kéne számolni az egész kócerájt, kb. mennyi maradna a részvényeseknek. Ha jól sikerülne eladni a dolgokat, akkor e pillanatban kb. 500 Ft, ez persze durva becslés.

#518107 rbbj11 Előzmény: #518082

A nincs csöd közelben és a növekedési kilátásokkal rendelkezés ég és föld, nem illik keverni. Egyébként meg kit érdekel, hány ilyen magyar cég van?? Ki mondta, hogy a BET-en kötelezö pénzt égetni? Ha BET-en nem lenne ilyen, akkor is MUSZAJ lenne kockázni? Mi ez, kötelezö orosz rulett??

De sorolom: Danubius, Gspark, ANY, AAA, Zwack, Plotinus. Nyilván van több is, de ezekröl tudom, hogy nagyon messze állnak a csödveszélytöl.

#518106 Lxrose Előzmény: #518100

Ha igaz, hogy a 2 legnagyobb eladó a mai forgalom felét teszi ki, akkor a másik fele egy jelentős része lehet szkeptikus, hogy lesz-e tényleg hitel. Itt nem 100 Ft a tét szerintem.

Mi van az 500 Ft-os árfolyam indoklásával?

#518105 Zotya32 Előzmény: #518094

azaz? ez most tömés? az otp-n mit értünk? mert lehet csak a kisbüfik veszik, akik épp otp-s rendszert használnak... van pár... :))

#518102 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #518092

Értem én a problémák egy részét(mert mindennel nem vagyok tisztában), de ha ez a cég folyamatosan csak virágozna, minden fazsa lenne, akkor ugye 15k lenne az árfolyam mondjuk, és most nem lenne miről beszélnünk. A cég olyan helyzetben van amilyenben, az árfolyam annyi amennyi, ebben a helyzetben kell eldönteni, hogy venni kell, vagy eladni(vagy ha netán vannak olyanok, akik tényleg bíznak a cégben és látnak benne fantáziát, azok szerint talán , most ingyen van).

Viszont, ha minden nagyon ****a lenne, akkor sem vennék mondjuk 6-7k felett hosszútávra( de hol vagyunk jelenleg mi attól...)

#518100 rbbj11 Előzmény: #518081

10e-nél teljesen más volt a helyzet. Tömegek most biztos, hogy nem adnak el abban a reményben, hogy majd 100 ft-tal lejjebb visszaveszik....Ez teljesen más szituáció.

#518096 exmnbs1 Előzmény: #518087

az ugye nem zavar hogy ezt a lengyel kv kibocsátást elfelejtette Soós mos megemlíteni?

vagy hitelt vagy kv-t akartak ott

#518094 macika Előzmény: #518092

Equilor 22 K db Woods(!!!) 9 kdb a legnagyobb nettó eladó

Erste 9kdb illetve OTP 9k db a legnagyobb nettó vevő

#518092 exmnbs1 Előzmény: #518079

ha megtalálod a határidőt közöld

először kb tavaly júniusra ígérték majd kb aug magasságában Kassai bejelentette hogy akvi lezárult

aztán kiderült hogy mégsem majd otp hitelből

aztán hogy olyan nem lesz

#518091 Lxrose Előzmény: #518074

Azért ezt az 500 Ft-ot ér, vagy annyit se állítást illene alá is támasztani, mert szerintem az esés a finanszírozási aggodalmak miatt volt, nyereségességi alapon nem ennyit ér a cég, mégha pénzügyileg az utóbbi időszak gyenge is lett, az azért látszik, hogy mi az irány.

#518087 Protein Előzmény: #518072

Szerintem első sorban azért, mert rögtön forintra váltható a cash flow javulás. Az októberi kötvény azért is hátrább van sorolva, mert a nyáron még egy lengyelországi kötvényprogram is elindulhat, amivel a 2012 kv-t kiváltják egy az egyben. Szerintem a kondíciók is jobbak lennének.

Majd elfelejtettem..eset…

#518086 Nyeretlen_Keteves

Majd elfelejtettem..esetleg még keresni is lehet velük(mert hát ugye az sem utolsó szempont)