én most regisztráltam, de régóta olvastam a fórumot, szerintem vannak jó hozzászólások mindkét oldalról. Az igazság a kettő között van valahol.
én most regisztráltam, de régóta olvastam a fórumot, szerintem vannak jó hozzászólások mindkét oldalról. Az igazság a kettő között van valahol.
biztos úgy lesz(((((
aláírási joga neki van ő pedig Monte-Caréóban ünnepel
Ha neked jól esik, egészségedre! Akkor hajrá a nagyívű emelkedésre! Te mit érzel mikor látod a zöld 15%-ot az E-kaki mellett? Úgy megnéznélek holnap!
az a részlet hogy van feltétel
GEM 2007 dec-ben is így volt genyában
azt mondták azok titkosak))))))))))
Az én a apukám meg erősebb, mint a Te apukád..(OMG, itt némelyek egóját komoly pörölycsapás érhette)
Továbbra is nagy ívben.
De ha tele is sírod a párnádat, holnap akkor is limit lesz(remélem nem lefelé)
Na lupin barátom, nem tévedtem , Te tényleg tufa vagy(Ez még belefér?), ráadásul nem kicsit....
én pedig tavaly júniusban szóltam hogy túlterjeszkjedtek 10K-nál(((((((
Valahogy csak túlélem ezt is... Legalább olyan nehéz lesz feldolgozni mint egy lottó ötöst, de azért megprópálom.
én pedig azt nem hiszem hogy felveszik
gondolom a feltételekben szerepel a mérleg is
így szokott lenne
a gemnek is van feltétele és véletlenül egyik tolvajrv sem tudja teljesíteni
még a konkrét szerződésig sem jutottak
Nagy ívben teszek a rólam kialakult véleményére.
Egy ilyen átb*szós svihák cég? Le kéne jönni a lányregényekről.
Ezt te komolyan el tudod képzelni róluk az utóbbi bő 1 év után???
Én nem. Abban igaza van AL-nek, hogy ha ennyire tuti lenne ez a hitel, hülyére vették volna magukat vele az utóbbi napokban a bennfentesek. Főleg, hogy ott lóg a fejük felett még a görgetett hati is brutál buktával.
Én egyáltalán nem ismerlek (ismertelek) Téged, viszont a mai pródukciód alapján kialakult bennem egy jónak nem nevezhető kép rólad! Érthetetlen számomra miért fáj Neked annyira(na jó valszeg azért mert netán nem jött be egy jóslatod, oszt az egód nem bírja ugye, bár még az is lehetséges, hogy végül Neked, lesz igazad), ha ez a E-kaki netán emelkedik egy kicsit. Ahogy visszaolvastam a fórumban, rengeteg ember méltősággal viselte(na jó van aki nem, de az is érthető) hatalmas veszteségeit, miért kell elrontani ( legalábbis megpróbálni) mások örömét,reményét arra,hogy a cég talán talpra áll. Amennyiben, nem tetszik az E-kaki, nem bízol benne(mondjuk a történetét vizsgálva, okod éppen talán volna rá) akkor ne vegyél oszt jó napot. Nekem nem úgy tünik, hogy pusztán a jószándéktól vezérelve szeretnéd megmenteni a további veszteségektől, az úgynevezett lombard libákat. Kifejezetten dühös vagy barátom, hogy ez a E-kaki emelkedni merészel!! Miért?