Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Muskatli Előzmény: #517653

Sztem meg ahhoz kepest amit elso blikkre gondolnank sokkal hamarabb visszaterhet. Amiota visszakerult a vezerigazgatoi szekbe:

- szerzett banki finanszirozast (oke nincs meg meg, de pont a multkori fiasko utan sztem nem veletlenul jelentettek be)

- brutalis koltsegcsokkentest hajtott vegre

- meghozta a fajdalmas, de szuksegszeru dontest a portfolio tisztitasrol

- amikor szukseg volt felaldozta a reszvenypakkja egy reszet, hogy kisegitse a ceg likviditasat

- ha meglesz az auditalt is akkor azert szerintem relative gyorsan visszaszerezheto a bizalom.

Kulonosen ha mindez tukrozodik majd a reszvenyarfolyamban, azaz kisebb nagyobb megszakitassal emelkedni fog. A regiek kozul sokan elhullottak, es jon az uj feltorekvo csapat, nezd meg hany uj nick jelent meg az elmult napokban itt... Az ujak meg csak az emelkedest fogjak latni.

OTP-vel meg nem hazudott, hanem csak bizott bennuk. Erre meg is volt az oka a kotelezo ajanlat miatt, de igy utolag egyertelmu, hogy ez hiba volt.

Szerintem ennel lenyegesen tobbet er a ceg fundamentalisan kulonosen, hogy a csodveszely elharul a hitellel. Ennek meg inkabb elobb, mint utobb tukrozodnie kell az arfolyamban.

Ugyhogy sokadjara nem ertek veled egyet.