Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: Adókedvezményt kaptak a fesztiválok

#518244 Sly-- Előzmény: #518232

Hogy elqurják-e vagy sem a szigetet, az most nem tartozik a speki rally-kategóriába.:-)

Lehet ebből még tömés.

Csak húzzák még holnap is, elég gyér eddig a forgalom. Persze amiatt is, hogy csak 15%-ot mehet. Holnap nagyobb lesz a tér, meglátjuk, hogy viselkedik.

#518232 Zotya32 Előzmény: #518201

Ugye nem tömés? Jó lenne ha végre innen brutált menne 200-ig. Ennyit adhatna a tőzsde az őszi 'kiránduláshoz'. Szóval remélem a legjobbakat, ne qrják el a szigetet...

#518222 Atesz11 Előzmény: #517525

Eddig a grafikonod szerint történnek a dolgok.35-36 tájékán megjelentek a vevők

#518201 Sly-- Előzmény: #518187

Kit érdekel Marsika?

A tömés ideje nem most van. Ha veszik, venni kell.

#518187 Razamanaz Előzmény: #518146

Marsika szerint tömnek.Közel 400k a forgalom.Zárás környékén okosabbak leszünk.

#518153 Zotya32 Előzmény: #518146

vettem összesen 2500 db. eltettem dupla vagy semmire 200-on eladom, vagy október elején. :)

na mentem melózni jöhet a délutáni hiszti, le vagy fel, nekem már mindegy :)

#517786 Zotya32 Előzmény: #517777

venni kéne, nagyon agyalok rajta... a 35-ös "jóslatom" bejött, ha vennék, bejönne a 20 ft is...

szóval lehet holnap beugrok 500 darabra, de csak azért, hogy felgyorsítsam az esést.... :))

amúgy nem tudom elhinni, hogy tényleg képesek lesznek visszajátszani GK-nak a szigetet töredék áron... pedig erről is beszéltünk már tavaly, mikor kezdett bedőlni Bcs és az econet...

tiszta vicc, hogy ebben az országban mindenki úgy gondolkodik, hogyan lehet átqrni, lehúzni a másikat, legyen az bt, kft, zrt, vagy netán a magasztalt, "átlátható" nyrt...

Maffia ez a javából... politikusok, üzletemberek, hivatalnokok játszanak össze, keresik meg a kiskapukat, harácsolják össze a lóvét az értékeket, és a földi halandó meg ha szerencsés 1-2 morzsát elcsíp, de inkább elveszti mindenét...

#517780 Zotya32 Előzmény: #517758

"sziasztok!

mi a fene történt itt az elmúlt másfél évben?:-( ez felfoghatatlan...ennyire nincsen semmi a cég mögött már? ennyire inog alattunk a talaj? egy két régi nevet látok, mint sly, ferenc, higins...az első oldalról..volt valami sárkány is, nem? és inflexio, végleg eltűnt??? no meg zotya...és kata a teljesség igénye nélkül. SZóval mi lett velünk...2300 helyett 35!!!! Überbrutál!:-( Ez rekord esés, volt már ilyen a BET történetében? Na a legjobbakat. Én már lemondtam az összes pénzről ami volt és ami van még benne:-(

bachata"

Megírod neki, hogy élek, virulok, regisztráljon ide, eco-m már régóta nincs, de nemsokára lesz, minden mindegy alapon max 3-5ezer db, vagy ha elgurul a gyógyszerem 20k.... :)

de ez utóbbi akkor, ha 20 alá megy... :))

Katáról rég hallottam én is, nem tudom megvan-e még neki :(

#517777 Atesz11 Előzmény: #517758

A régi szép idők,a jó kis speki rallik,nem hagyják menni a kis papírokat.

Ha valaki megpróbálja meghúzni őket egyből megszórják őket;sőt.

Szép idők voltak.:)

#517758 zeeh_ Előzmény: #517705

Szerinted ki lenne az a marha, aki pénzt tolna ebbe a csődtömegbe? Főleg úgy, hogy a Maseratis 2 kézzel szedi ki a mannát.

Ideje felébredni.

#517727 Zotya32 Előzmény: #517705

Izgalmas a papír, nem tudom hol vegyek majd... :-) már holnap, vagy várjak , hátha 10ft lesz??? Tényleg csőd lesz? Ennyi volt?

#517705 Lew82 Előzmény: #517650

Lassan ki kell derülnie, hogy mi lesz a Szigettel

PCS azt nyilatkozta egy hete, hogy küszöbön van a kötvény kibocsátás, persze erről sehol semmi, az idő egyre fogy

Közleményben volt, hogy ha nem találnak refinanszírozót, akkor június közepén nyilvános pályázatot írnak ki a Sziget tulajdonrész értékesítésére, ami jövőhét péntek...

#517650 Zotya32 Előzmény: #517646

Túl egyértelmű, szerintem nem úszik el. Apportos eladásról lehet szó, talán vki gyűjti. :-D

és ha marad a sziget 200 felett szórja majd. Re: neofm 50-150

#517644 Zotya32 Előzmény: #517617

De ha sziget marad akkor kilő névértékre.

Holnap amúgy pont 30-ig eshet. :-)

kár, hogy nem leszek...vegyétek mert onnan pattan emiatt. :-)

#517617 Zotya32 Előzmény: #517607

Holnap sem jó. Leghamarabb pénteken, de akkor már nem lesz forgalom, ma kitömtek mindenkit. Pénteken már 30 alatt lesz