S&P prompt, napos tegnapi záró dojival, csökkenő ékben, esetleges lefutóü elliottban.
http://postimage.org/image/cvzx5t5er/full/
Ez már segít látni?
S&P prompt, napos tegnapi záró dojival, csökkenő ékben, esetleges lefutóü elliottban.
http://postimage.org/image/cvzx5t5er/full/
Ez már segít látni?
Bár én is ebbe az irányba állok,de most nem nagyon látom a szökkenéshez készülődést szerte a világban! :D
Beijesztettek benneteket rendesen.
Hati robog fel 17.077
prompt mikor indul?
Talán Budfox megfordult.. :D
én nem hiszek az emelkedésben...ami van azt tartom, de csak megszokásból, hozzá nem veszek, mert többször a 3 nyári hónap, de még a szept-október is csak az esésről szólt....én nagyon tartok a görögöktől, a viselkedésük, és a spanyoloktól, a nagyságuk miatt...
Ma elszállunk remélem, holnap rést ugrunk..
nem is láttam, hogy jártunk reggel 16600nál, csak most figyelem.
Mindjárt pluszban a mai vételem is. Mindegy az honnan van, csak legyen, ahogy megy fel egyenleg még veszünk és veszünk.. ,-)
hati eladói oldal kipöttyözve 1-1-1-1eladóval.
Engedély megadva! :D
USA felébredt..
Asszongya.. héé men.. tegnap csináltunk egy szép dojit, ötös szerkezet lefutott, húzzuk már meg a piacot ma.. ,-)
Whats up duck?
C~
Gyorsan befaltam ebédem, addig jött fel hati egy százast.
Kb. ilyen Bud koma ,-)
Na 16300as támaszt visszateszteltük? Ék tetejét is? Fibonk is megmaradt?
Remek.
lássuk a folytatást.
Szerintem ma van mki szopatva.
Ma azért kell a hati 600as KTra itt 900felett is.
293am felett voltunk 298on.
Jó lenne megállni már lefele.
20Któl volt idő lejönni, előtte meg 25Król ,-)
Holnap mki szívatva lesz :D
Én téged sajnállak ma....mert lefele megyünk..full shortban vagyok...tegnap meg engem lehetett volna sajnálni.. 500 pontot jöttünk fel..csak úgy.
Holnap vajon mi fog jönni ?
Sajnálom BUD pajti.
Pihenj picit! Maradj pozi nélkül, amíg nem indul meg valamerre.
Mindegyikünket stresszel a helyzet. Pár napig longost szívattak, tegnap shortost, ma mindketten bizonytalanok.
Én mondjuk nem vagyok bizonytalan. Nekem bármi belefér. Nyitott vagyok arra is, hogy esünk, nem érdekel nagyon.
Tervem van fel, eddig jó, megelégszem ennyivel.
egyik nap shortos szivatás van...másik nap longos szivatás...
már annyira elegem van ebből hogy nem tudom elmondani...:-((
óvatosan..mert az ember hamar beleszerelmesedik egy ravasz tervébe..a politikai eseményeket jól leírtad..kb ezek amik befolyásolnak...de nem zárhatunk ki negatív híreket.. hiszen G7 vésztalálkozó van.. ha felszólítják görögöket lépjenki..hát nagy vérzivatar lesz..ha azzal jönnek ki rábólint merkel az eu kötvényre akkor tüzijáték,ha a kettő együtt...stb stb..
16293 fölött elég lehetne a mai csökkenésből már.
16300volt mára betervezve, alá ne menjen azért. ,-)
Richterben majdnem 2 órán keresztül nem volt kötés....nem semmi!