Este kiderül:
"A Társaság a mai napon a hitelre vonatkozóan részletes tájékoztatást nyújt a tisztelt Befektetői részére."
Este kiderül:
"A Társaság a mai napon a hitelre vonatkozóan részletes tájékoztatást nyújt a tisztelt Befektetői részére."
osztom. Akkumuláció kellett volna legyen az elmúlt napokban, és erre a pánikban minden lehetőség meg is volt. Mégse vette senki, csak szórták. Csúnya tömés lesz ez valszeg.
Sajnos logikusnak hangzik,de várjuk meg mi lesz belőle,nagy büfit egyelőre én sem látok,spekiket viszont annál többet.Csak dupla alj után nyulok bele.
nem értem....úgy tudom, nincs aláírt hitelszerződés. Vagy akkor most mégis van? Aláírt szerződésről sehol egy szót nem olvastam még. Tehát nincs hitel, csak duma.
Az írásod alapján minden vállalkozás lehúzhatja magát, aki hitelből vállalkozik. Szerintem egy lengyel bank és az otp között ég és föld a különbség. Nézd csak meg, ott a válság annyit jelent, hogy kisebb a növekedés. Nálunk meg...
Amúgy nem hiszem hogy Soós kijött volna a hírrel, ha nem elfogadható az ajánlat. Gondolj bele, minek hozott volna nyilvánosságra még egy kudarcot.
elég lesz ez a stílus...
Egyébként Ex néninek(hány éves, tudja valaki?) sok pénze van? (mert akkor revidiálom előző véleményem). Egyetlen dologtól félnék igazán, hogy éjszaka 5 percenként kellne fel álmából, és tetőtől talpig leizzadva, az üvöltené bele az éjszakába, hogy E-start akarok venni, E-start akarok venni...
(Én adnék is neki, mostmár, vagy mégsem)
Csak az a bajom Al véleményével, hogy eddig mindíg bejött.
Szurkolok, hogy most az egyszer ne legyen igaza.
Ennyi szar után már jól jönne egy kis friss levegő.
nincs itt nagy büfi, mert már régen látszódnia kellett volna a papíron...
Akkor good luck a shortolashoz!!! Itt a nagyszeru lehetoseg!!
A lengyel bank ajánlata nem ismert. Ebben a helyzetben egy bank nem szokott fair ajánlatot adni. T*könszúrósat igen. Pontosan ismerhetik az OTP alá nem írt ajánlatát, hülyék lennének puhábbak lenni, főleg, hogy nekik jobban kell az Eetek, mint az OTP-nek.
Továbbra is gyanús, hogy a tegnapi beverés után került elő a lengyel ajánlat. Véleményem szerint ez újabb kapitális átb*szás. A tőzsde ugyanis úgy működik, hogy ha azok, akik az ajánlatot adták úgy éreznék, hogy az ajánlat jót fog tenni az E-Starnak, már napokkal ezelőtt kiszedték volna a könyvet. Polák barátaink sem hülyék.
Úgyhogy libatömés folyik.
Na ne már, vazzeg!! Ex kolléga, illetve akarom mondani kollegina NŐ? Na őt sem venném el feleségül!
Én megmondtam! Csak ritkán szoktam hazudni, már majdnem kevesebbszer mint a kedves vezetőnk (pedig az már csaknem lehetetlen). Ismeretlenül is üdvözlöm Former úrat.
Tudom, hogy Ő az, de ezt a cikket még nem láttam.
Na, de nem is az az érdekes, hogy ki kicsoda, hanem, hogy mi lesz az E-Starral.
Nem zárnám ki a nagyobb büfik jelenlétét amúgy, talán a hitelszerződés aláírása után már láthatóbbak lesznek.
működnek bizony
12K-ról 1.6K
valóban Ede márha ezt működésnek nevezed
Former az alabbi uzenetet kuldi, megkert, h masoljam be ide. Ime:
"Páran mellélőttek, mert a NYK nevű új társunkhoz vajmi kevés közöm van--nem egészen az én stílusom...Nem szokásom visszaoldalogni oda, ahol óriás-hatalmas bárók és nemesek élnek és születési előjognak tekintik a kettős mérce alkalmazását -- akikkel maradtam privát levelezésben, azok pontosan tudják ezt.Várnám a mosónó számonkérését a tegnapi" nincs olyan hülye lengyel bank" kijelentésről, illetve üdvözletem küldöm Hegedűs Ildinek, 1 gyerek és egy kutya boldog-megkeseredett tulajdonosának és szerényen kérdezném a papírt illetően: most akkor hogyan tovább, így mérleg nélkül, hitellel. Valamit nagyon nem tudsz, Ildi, mert működnek a dolgok a szentnek és kereknek hitt világképed nélkül is..."
Csak óvatosan !
"A vállalat tavaly az EETEK tranzakció magyar eszközeire vonatkozóan kapott hasonlóan kötelező érvényű finanszírozási ajánlatot, mellyel kapcsolatban tényleges hitellehívásra nem került sor a szigorú feltételek miatt. "