Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#517474 hAliG Előzmény: #517471

Este kiderül:

"A Társaság a mai napon a hitelre vonatkozóan részletes tájékoztatást nyújt a tisztelt Befektetői részére."

#517473 rbbj11 Előzmény: #517463

osztom. Akkumuláció kellett volna legyen az elmúlt napokban, és erre a pánikban minden lehetőség meg is volt. Mégse vette senki, csak szórták. Csúnya tömés lesz ez valszeg.

Re: A jóságos lengyel bank

#517472 Camilla2 Előzmény: #517457

Sajnos logikusnak hangzik,de várjuk meg mi lesz belőle,nagy büfit egyelőre én sem látok,spekiket viszont annál többet.Csak dupla alj után nyulok bele.

#517471 rbbj11 Előzmény: #517449

nem értem....úgy tudom, nincs aláírt hitelszerződés. Vagy akkor most mégis van? Aláírt szerződésről sehol egy szót nem olvastam még. Tehát nincs hitel, csak duma.

#517470 Protein Előzmény: #517457

Az írásod alapján minden vállalkozás lehúzhatja magát, aki hitelből vállalkozik. Szerintem egy lengyel bank és az otp között ég és föld a különbség. Nézd csak meg, ott a válság annyit jelent, hogy kisebb a növekedés. Nálunk meg...

Amúgy nem hiszem hogy Soós kijött volna a hírrel, ha nem elfogadható az ajánlat. Gondolj bele, minek hozott volna nyilvánosságra még egy kudarcot.

Egyébként Ex néninek(hán…

#517467 Nyeretlen_Keteves

Egyébként Ex néninek(hány éves, tudja valaki?) sok pénze van? (mert akkor revidiálom előző véleményem). Egyetlen dologtól félnék igazán, hogy éjszaka 5 percenként kellne fel álmából, és tetőtől talpig leizzadva, az üvöltené bele az éjszakába, hogy E-start akarok venni, E-start akarok venni...

(Én adnék is neki, mostmár, vagy mégsem)

#517466 Flaska Előzmény: #517457

Csak az a bajom Al véleményével, hogy eddig mindíg bejött.

Szurkolok, hogy most az egyszer ne legyen igaza.

Ennyi szar után már jól jönne egy kis friss levegő.

A jóságos lengyel bank

#517457 Arsene Lupin

A lengyel bank ajánlata nem ismert. Ebben a helyzetben egy bank nem szokott fair ajánlatot adni. T*könszúrósat igen. Pontosan ismerhetik az OTP alá nem írt ajánlatát, hülyék lennének puhábbak lenni, főleg, hogy nekik jobban kell az Eetek, mint az OTP-nek.

Továbbra is gyanús, hogy a tegnapi beverés után került elő a lengyel ajánlat. Véleményem szerint ez újabb kapitális átb*szás. A tőzsde ugyanis úgy működik, hogy ha azok, akik az ajánlatot adták úgy éreznék, hogy az ajánlat jót fog tenni az E-Starnak, már napokkal ezelőtt kiszedték volna a könyvet. Polák barátaink sem hülyék.

Úgyhogy libatömés folyik.

Na ne már, vazzeg!! Ex k…

#517456 Nyeretlen_Keteves

Na ne már, vazzeg!! Ex kolléga, illetve akarom mondani kollegina NŐ? Na őt sem venném el feleségül!

#517455 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #517449

Én megmondtam! Csak ritkán szoktam hazudni, már majdnem kevesebbszer mint a kedves vezetőnk (pedig az már csaknem lehetetlen). Ismeretlenül is üdvözlöm Former úrat.

#517454 hAliG Előzmény: #517447

Tudom, hogy Ő az, de ezt a cikket még nem láttam.

Na, de nem is az az érdekes, hogy ki kicsoda, hanem, hogy mi lesz az E-Starral.

Nem zárnám ki a nagyobb büfik jelenlétét amúgy, talán a hitelszerződés aláírása után már láthatóbbak lesznek.

#517449 Muskatli Előzmény: #517404

Former az alabbi uzenetet kuldi, megkert, h masoljam be ide. Ime:

"Páran mellélőttek, mert a NYK nevű új társunkhoz vajmi kevés közöm van--nem egészen az én stílusom...Nem szokásom visszaoldalogni oda, ahol óriás-hatalmas bárók és nemesek élnek és születési előjognak tekintik a kettős mérce alkalmazását -- akikkel maradtam privát levelezésben, azok pontosan tudják ezt.Várnám a mosónó számonkérését a tegnapi" nincs olyan hülye lengyel bank" kijelentésről, illetve üdvözletem küldöm Hegedűs Ildinek, 1 gyerek és egy kutya boldog-megkeseredett tulajdonosának és szerényen kérdezném a papírt illetően: most akkor hogyan tovább, így mérleg nélkül, hitellel. Valamit nagyon nem tudsz, Ildi, mert működnek a dolgok a szentnek és kereknek hitt világképed nélkül is..."

xxxxx

#517448 Camilla2

Csak óvatosan !

"A vállalat tavaly az EETEK tranzakció magyar eszközeire vonatkozóan kapott hasonlóan kötelező érvényű finanszírozási ajánlatot, mellyel kapcsolatban tényleges hitellehívásra nem került sor a szigorú feltételek miatt. "