nem rád gondoltam, hanem azokra akik mindennap a csődről beszélnek, és egy százasért sem vennék.
nem rád gondoltam, hanem azokra akik mindennap a csődről beszélnek, és egy százasért sem vennék.
De ha a cég már 9 előtt elküldte mondjuk fél órával, és csak technikai vagy egyéb hiba miatt nem került ki nyitás előtt...
engem érdekel a papír, de komoly ingatlanberuházás előtt állok, így nem kockáztatok. épp elég kockázat nekem a kormány gazdaságpolitikája.
Bár tényleg furcsa, mert szokott lenni, de lehet, hogy a BET tette fel 9 után késve, és ezért nem lett.
Neked az már szép lesz, nekem még igencsak kevés.. Habár eddig is próbáltam egy csomaggal kereskedni, több-kevesebb sikerrel :-)
Hátha tudom javítani az átlagomat. A végén még pluszban leszek :))
engem elgondolkodtad, hogy miért írogatnak ide olyan emberek, akiket nem érdekel a papír, nem vennék fele ennyiért is, miért törődnek ennyi a papírral? Exmnbs értelmes embernek tűnik,de mi a szándéka azzal, hogy itt írogat, figyel mindenre stb? Meg akar menteni mindenkit vagy esetleg érdeke is fűződik hozzá?
Kétszáz forintos célárak röpködnek (olyantól, aki elvileg tulaj), naponta feldobja valaki a csőd lehetőségét, tegnap ki lett jelentve, hogy a lengyel bankok márpedig nem adnak hitelt...egyazegyben pánik, szerintem páran rátesznek egy-két lapáttal. Ha a 12 ezer lufi volt, akkor ez meg a szétpukkadt lufi darabjainak hisztérikus továbbtépése.
de jó kis pezsgés lett itt mióta former visszatért )
Reméljük úgy lesz!
Azért én közben nézegetem a célárakat, holnapra ;)
Előtte még forgalmat kell csinálni :)
Akkor nézne ki jól a chart, ha a tegnap hagyott rést holnap egy újabb réssel átugorja föl és szigetforduló lesz.
Akkor ráérnénk a célárakkal, majd húzzuk a stop-ot. Hmm?
Nekem nem úgy tűnik.. Na, de nem csesztetek tovább, megpróbálok levegőnek nézni egyeseket.
Inkább azt kellene számolgatni, hogy meddig pattanhat.
Én azt gondolom ,mindenki örül neki,ne egymásnak essetek.Még az is elhangzott h. 16oo körül lehet a forduló,ifel kell ülni rá és nem cseszegetni egymást.
Ha tényleg nagyobbak be akarnak szállni a hírre, akkor hullámvasutat kell csinálni.. Limiten nem lehet sokat venni :)
Kedden emelkedhet egyet kecsegtetve, jeszterdej esett eleget. De ne feledd: kettesezer messze :-)
Lehet, hogy az lesz.. remélem kirázzák a potyautasokat :)