Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#517337 reckon Előzmény: #517334

nem rád gondoltam, hanem azokra akik mindennap a csődről beszélnek, és egy százasért sem vennék.

#517336 Lxrose Előzmény: #517330

De ha a cég már 9 előtt elküldte mondjuk fél órával, és csak technikai vagy egyéb hiba miatt nem került ki nyitás előtt...

#517334 stock33 Előzmény: #517326

engem érdekel a papír, de komoly ingatlanberuházás előtt állok, így nem kockáztatok. épp elég kockázat nekem a kormány gazdaságpolitikája.

#517329 Lxrose Előzmény: #517279

Bár tényleg furcsa, mert szokott lenni, de lehet, hogy a BET tette fel 9 után késve, és ezért nem lett.

#517327 hAliG Előzmény: #517322

Neked az már szép lesz, nekem még igencsak kevés.. Habár eddig is próbáltam egy csomaggal kereskedni, több-kevesebb sikerrel :-)

Hátha tudom javítani az átlagomat. A végén még pluszban leszek :))

engem elgondolkodtad, ho…

#517326 reckon

engem elgondolkodtad, hogy miért írogatnak ide olyan emberek, akiket nem érdekel a papír, nem vennék fele ennyiért is, miért törődnek ennyi a papírral? Exmnbs értelmes embernek tűnik,de mi a szándéka azzal, hogy itt írogat, figyel mindenre stb? Meg akar menteni mindenkit vagy esetleg érdeke is fűződik hozzá?

Kétszáz forintos célárak röpködnek (olyantól, aki elvileg tulaj), naponta feldobja valaki a csőd lehetőségét, tegnap ki lett jelentve, hogy a lengyel bankok márpedig nem adnak hitelt...egyazegyben pánik, szerintem páran rátesznek egy-két lapáttal. Ha a 12 ezer lufi volt, akkor ez meg a szétpukkadt lufi darabjainak hisztérikus továbbtépése.

#517319 hAliG Előzmény: #517315

Reméljük úgy lesz!

Azért én közben nézegetem a célárakat, holnapra ;)

Előtte még forgalmat kell csinálni :)

#517315 Sly-- Előzmény: #517312

Akkor nézne ki jól a chart, ha a tegnap hagyott rést holnap egy újabb réssel átugorja föl és szigetforduló lesz.

Akkor ráérnénk a célárakkal, majd húzzuk a stop-ot. Hmm?

#517312 hAliG Előzmény: #517310

Nekem nem úgy tűnik.. Na, de nem csesztetek tovább, megpróbálok levegőnek nézni egyeseket.

Inkább azt kellene számolgatni, hogy meddig pattanhat.

#517310 Camilla2 Előzmény: #517294

Én azt gondolom ,mindenki örül neki,ne egymásnak essetek.Még az is elhangzott h. 16oo körül lehet a forduló,ifel kell ülni rá és nem cseszegetni egymást.

#517309 hAliG Előzmény: #517302

Ha tényleg nagyobbak be akarnak szállni a hírre, akkor hullámvasutat kell csinálni.. Limiten nem lehet sokat venni :)

Kedden emelkedhet egyet …

#517308 Fornit

Kedden emelkedhet egyet kecsegtetve, jeszterdej esett eleget. De ne feledd: kettesezer messze :-)

#517302 Zotya32 Előzmény: #517296

Honfoglaláskor akartam venni... mondjuk kb. addigra lett volna pénzem, de ezek szerint ez elmarad, jön helyette a XXI. század :))

sok sikert, aki benne van, ügyesen

ui: most minek öntik? nekem nincs is....