Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#517224 exmnbs1 Előzmény: #517223

az hát

emlékeztek mit összelantosozott anno hogy mekkora egy catch és mennyit hoz illetve tol be személyesen?

pont úgy beszél róluk mint Kassairól

#517223 birkanyiiroo Előzmény: #517222

Csatlakozom. Próbálkozik rejtőzni, de a stílusjegyek önkéntelenül is megmaradnak, ezek pedig lebuktatják.

#517217 reckon Előzmény: #517071

Ezt nem mondtam, szerinted addig fog esni? szerintem lassan stabilizálódnia kell a papírnak, de igazából semmit nem lehet tudni biztosra.

Az biztos, h mi kintről rohadtul nem tudhattuk, hogy mit trükközgetnek a számokkal, hogy hogy állnak az otp -tárgyalások, hogy hajlandóak lesznek -e valaha fizetni az önkormányzatok, hogy..stb

Ha rendet tesznek, lehet ebből még egy jó cég. A modell, amit eddig követtek eleve pörgő gazdaságra volt kalibrálva, ahol olcsó a hitel, és nem fizetésképtelenen az önkorik.

Aztán lehet, hogy csak hazabeszélek, és bedől az egész egy éven belül. Nem hiszem.

Na szóval, nem mentem ám…

#517213 Nyeretlen_Keteves

Na szóval, nem mentem ám még aludni(csak számoltam a lóvét) exmnbs1 barátom! Noooormális vagy Margit!? Miért vennék azon a héten, mikor éppen a fölbe döngölik az árfolyamat. Jövő héten veszek majd jóárasítva(no meg mások is). Néztem azt a másik izét is, na hogy is hijják.. no megvan az a pannergy vagy mi a fene. Szóval elárulnád nekem tudatlan fajankónak, hogy az pannergy miért is ér cirka 12 milliárdot, ez a másik izé meg csak 3.8 -at(illetve lassan már holnap van tehát előlegezzük meg neki, hogy már csak 3.3-at), most komolyan ez az E-kaki ennyivel hitványabb mint a Pan-kaki? Vagy toljak be másik 100-at a pannnnergy-be -ba vagy mit tudom én. Arra is kíváncsi lennék, hogy szerinted kinek is áll útjába ez az E-kaki(mert valaki, vagy valakik nagyon haragudnak erre a szerencsételn E-re). Oszt olvastam, hogy elküldtek két okostojást az E-kaki-tól.Ugye nem a rokonaid?(mert akkor nem bántom őket annyira). Szóval, aztat írták itt sokan, hogy menekülnek a süllyedő hajóról!Ez a két mókus nem fúrt egy icipici lukacskát ebbe a hajóba mostanság? (egyébként eddig elég jól elringatóztak a fedélzeten...). Szóval, szerintem ezeket inkább küldték (mint maguktól mentek volna), természetesen érdemeik elismerése mellett... Véleményem szerint éppen ideje volt egy kicsit rendet rakni a fedélzeten (no meg a medve idomároknál sem ártott már egy kis karcsúítás..). No mindegy, kicsit bő lére eresztettem, de megígérem neked ,mikor 6000 lesz ez az E-kaki akkor adok neked 1 darabot 5 ezerért, bár akkor már minek , úgy is beleszel tárazva.

#517211 rbbj11 Előzmény: #517207

arra már nem emlékszem, h. az hogyan hozott, de a Graphisoft még rémlik.

De mindegy is, én csak a 3-5 éves időtávra és arra, h. minden szutyok a magyar tőzsdén-re reagáltam

#517207 exmnbs1 Előzmény: #517205

tudod mikor a Graphisoftból a GSPArk maradt tőzsdén a másik részét pedig kifizették

#517196 rbbj11 Előzmény: #517086

oh dehogy nincs. Ilyen pl. Gspark. De ha 3 éve otp-be tetted, akkor az is sokkal többet hozzott, mint banki kamat. De ahhoz, h. banki kamaton felül hozzon a tőzsde, nem elég mindenféle tudás nélkül venni és eladni tetszőleges időpontban. Ha ez így menne, akkor miért ne tartaná mindenki ilyenben a pénzét betét helyett??? Erről téptük többen itt és az egész fórumon évek óta a szánkat: ahhoz, hogy a plussz hozamokat megszerezed, nagyon érteni kell a tőzsdéhez. Nem buxer apó hígítós stratégiáját követni bármi áron, minden helyzetben.

Én csak itt olvasgatom e…

#517195 Nyeretlen_Keteves

Én csak itt olvasgatom ezt az E-kaki fórumot, oszt ez a exmnbs1 gyerek (aki egyébként úgy fogja venni 5000 felett ezt a f@s részvényt mint a kisangyal ) annyira idegesít a felesleges pánikkeltésevel, hogy jövő héten béle tolok ebbe az izébe vagy 100 millát oszt jó napot(illetve lassan éjszakát)

#517186 hAliG Előzmény: #517176

Jah...

Ha meg kapnak hitelt, akkor meg minek adtuk el..

Meg, ha úgy lett volna... Meg ha ez lett volna...

Utólag könnyű.

Miért nem vettünk nutexet 50é? 190en adtuk volna, ha...