http://bet.hu/topmenu/vissza_a_parkettre
2012. június 21-én
http://bet.hu/topmenu/vissza_a_parkettre
2012. június 21-én
ez a bét szülinap nem tudjátok mikor lesz?
TP majd Karácsonykor jön,mert akkor lesz a fenyő aktuális téma....én elképzelem őt egy kedves pityókás jó hangulatú mókamesternek,akivel a gyerekek imádnak lenni,mert olyan érdekes karácsonyi,ki milyen ajándékot kap a jézuskátol mesét tud mesélni...:)
Persze, hogyne. Csak te szoktál átlépni az általam felvetett dolgokon.
A politikai témakörű topicokat kerülöm, mert mindenkivel összevesznék teljesen feleslegesen. Minden politika csoportosulásról a lehető legrosszabb véleménnyel vagyok. A politikusokról pedig még rosszabb a véleményem. A túl bő irodalommal rendelkező tőzsdei topicokat nem tudom követni. Régebben Humetben összekülönböztem párszor Jó Civinnel. Kulturáltan de lezártuk. Pénznyelővel is. Az kicsit hevesebb volt. Azt is lezártuk. Néha előfordultam azért más topicokban is. Tulajdonképpen ugyanez a szitu mint itt. Mindenhol vannak kulturált toleráns fórumozók, de erőszakos kevésbé szimpatikus fórumozók is. Egyre kevésbé lelem kedvem az ilyen jellegű vitákban. Ma már inkább szűkítem a szereplésemet a fórumon, mint hogy több helyen is előforduljak. Itt már ismerem a társaságot, sok szimpatikus fórumozóval is szívesen kommunikálok és szurkolok a sikerükért. Ezt Ph-val végigcsinálom, majd leszűkítem az itteni szereplésemet is. Tehát kissé defenzív vagyok.
Megértelek. Régebben kellemes partner volt. Mára "megvilágosodott" és kicsit nagy lett az arca. Viszont én kicsit másként kezelem ezt a helyzetet. Én is voltam ilyen cipőben. "Szaladt a szekér" a tőzsdén, nagy lett az arcom, (szerencsére akkor még nem fórumoztam, még nem volt ennyire általános) meg a mellényem. Azután fordult a világ egy nagyot. A tőzsde nagy tanítómester. Nekem jót tett. Én már nem leszek többet elbizakodott, biztos hogy nem fogok senkit balekozni, ha más a véleménye a tőzsdei folyamatokról. Persze vannak olyan nickek, akikkel nem állok szóba. Viszont amikor hangos a topic egy elképzeléstől, én pedig logikailag nem fogadom el, akkor nem állom meg, hogy a felvetést, a gondolatot ne vitassam.
a mexicóit kímélték?
igazán lehetne egy nemzetközi riport vele mit csinál most afrikában ))))
Komáromi már régebbi, de a fenyőfaárust kímélni kellett... :)
nem hiszem, hogy lesz benne árjegyző... minek? ott a 100% közkéz, nem? :))
vagy majd max. a Hungária
riporter komáromi balázs
ez valami új csóka lehet?
ejj de kár hogy a hargitai fenyőgyárossal nem jött össze ))))
jó riport, megizzasztotta a palit rendesen ))
re mutyi
árjegyzős lesz a tyúkos is?
én meg ezen röhögök )
végre egy jó riporter:
http://www.gazdasagiradio.hu/vendeg/78444/
2. rész az érdekesebb, a mutyi papírokról.... :)
Jön a T-kategória :)) ezen mindig röhögök, mikor meghallom... legálisan is lesz Tolvajpapír- kategória :))
Nem Én osztom az észt a fórumokon, hogy mekkora tőzsdés vagyok!!!
Te viszont egyfolytában ezt csinálod!!!
Ráadásul úgy, hogy mindenkinél okosabbnak és eredményesebbnek akarsz tűnni...
No mindegy, ha nem veszed észre magad, akkor nem veszed...
Engem nem érdekel...
Az viszont baromira idegesít, hogy teleköpködöd a fórumokat a hülyeségeddel, és az élő fába is belekötsz!!!
Én ezzel be is fejeztem!!!
Végül is nem téged szólítottalak meg, hanem a másik két számomra intelligens fiatalembert, hogy ne álljanak le egy mindentudó nővel hülyeségekről vitatkozni!!!
Szép napot Szilvia!!!
Utolsó előtti kérdésemre válaszolnál? Komolyan érdekel, mivel többször is hangoztattad,hogy mennyire szereted a tőzsdei összefüggéseket elemezni és arra vannak a phylaxiánál jóval alkalmasabb topikok is.
Nem szeretném, ha tőlem lenne hangos a topic. Ha nem gerjesztek új vitát, 2 apró észrevételt még engedjetek meg. A balekozás jobban csípte a szemem, mint a "ha megengeded". Reagáltam arra is aki nálad durvább kifejezéseket használ, kamuzik, hazudozik, csak ő most jobbnak látja ha nem válaszol. Én ebből is tudok olvasni, meg erőszakoskodni sem szeretek.