Re: nincs cím
Sly-- Előzmény: #516761Érdekes, hogy csak engem észrevételezel, szerintem ennél, hogy "ha megengeded", mások sokkal durvább kifejezéseket használnak, kamuznak, hazudoznak, érdekes, ezt nem reagálod le nekik.
"Ph utólag be szokott jönni neki." Ez viszont már nem észrevételezés, hanem hazug rágalom volt Tőled, bocsánat az erős kifejezésért, de ezt legyél szíves Te is befejezni! Azon kívül, hogy a "tömés" szó értelmezésén vitáztunk, előre szóltam 33-nál, hogy nem emelkedés lesz, hanem esés. Ezen a 30 Ft körüli szinten pedig már néhány Ft is több, mint 10%.
Nyereségeimet illetően soha nem hazudtam a fórumon és soha nem az alapján ítélek meg egy részvényt, hogy van-e éppen vagy sem (ellentétben sokan másokkal, de ezt sem észrevételezed nekik), ez a Phylaxia akkor is csak egy "tolvajrészvény", ha éppen van belőle. Ahhoz, hogy a véleményem változzon, ahhoz kevés bármilyen (!) árfolyamemelkedés, ahhoz a cégnek alapvetően, nemcsak vezetésben, hanem a módszerekben, fundásan is lényegesen meg kell változnia.
Érdekes viszont az is, hogy ha szereted a színvonalas vitákat, szereted a tőzsdei kérdéseket, összefüggéseket, mögöttes dolgokat megvitatni, akkor miért csak a Phy topikjába írsz, máshol miért nem fordulsz elő? Lenne vitaképes alany más topikokban bőven, miért csak engem találtál meg és kötsz bele teljesen lényegtelen dolgokba?