az eur/huf
Egyelőre visszateszteltük a felfele kitört nyakvonalat.
Valamint az órás ék tetejét sem sikerült még visszatesztelni ma lefele
Szerintem.
Most vajon mi az a hír ami miatt pirosba kell ütni mindent?
Mindjárt visszaadjuk a tegnapi emelkedést ha továbbra is így szerencsétlenkedünk..16500 bux ellenállás megint feladta a leckét! :D
Mi a gond szotyi? ,-)
Ja csak úgy mellékesen..
Ma G7-ek összeülnek válságtanácskozásra!
Kormányunk elfogadta a jegybanktörvény módosítást.
Telekom adót csökkentették, és kihúzták 2013ig.
A fene vigye el, hogy nincs bent szabad pénzem E-starra.
Most fordul arra, nem kell egyszerre mindent..
felfele még veszek.
Sztívnek átküldtem két rajzomat mailben, amit nem láttam még senki más elemzőnél, pedig fordulatra utalnak, na de erre veszem folyamatosan ,-)
Nála meglesz, ha egyszer csak eltünnék..
miért mondod? bét az elmúlt 3 ker. napon emelkedett...ma lenne a 4-ik....az meg mán bikapiac lenne:) olyan mostanában nincs
Két napig nem sikerül egy irányba menni?
Sziasztok! Sajnos mostanában nem nagyon érek rá gép előtt lenni, csak este nézem meg hogyan alakult az egyenlegem. Végre talán elindulhatna az a régóta várt korrekció, mondjuk ha innen belekergetnénk egy ezrest a hatiba azzal már elégedett is lennék. Nincsenek nagy igényeim, ááá... Nincs előttem chart, így most fejből nem tudom milyen korrekciós szinteket jelöltem meg magamnak, de nagyjából úgy emlékszem 500-asával vannak fölfelé. Meglátjuk, legalább a 850-es longom ma (remélhetőleg nem csak átmenetileg) pluszba lendült, ez is v.mi...
teljsen egyetértek veled...
egész évben, vagy legalábbis az IMf megegyezésig ez a longba beültetős - shortból kiugrasztós szivatás mehet...ami persze mindenki pénzét felemészti.
- Itt csak úgy lehet keresni, hogy minden 100 pontot elteszünk, vagy Stop ot teszünk rá...
- Kereskedni csak egy irányba, mert a két irányba csak belezavarodsz - beleültetnek, amit aztán másnap már tetemes veszteséggel lezárhatsz.
- Forgalom nincsen, a nagyok egy-egy blue-chip részvény meghúzásával-beesésével odateszik a Bux indexet ahová csak akarják.
Hát ez van....ez a legnehezebb piac a világon, meglehet...
s&p ben szépen bejött az 1270es szint,de a hati,nahh azt nagyon másképp képzeltem volna a mai napra
ez az , kiszálltak a nagyok,le se szarnak bennünket , 4.2M oda teszik a piacot hová akarják.... nem tudom meddig lesz ez igy,de amig itt tökölünk IMF-vel, és bóvliban vagyunk,addig én ilyen short szivatós ,long etetős minirallykra számítok csak,közbe közbe nagyobb beveréssel,majd visszahúzásokkal
ahogy bezártunk máris elketdődött a "rendes" esés...
ma reggel nagyon mélyen voltak a futuresok..majd 15 pontos fölfelé menetel...a semmire..itthon nulla firgalommal felhúzni, majd zárás után rendesen beesni...
hányinger ez a piac....
duplázás,pénzbetolás :) nem kispályázol
hacsak nem napos fejváll jobb vállára pályázol 17800-18000bux célárral,és ez a nagyobb léptékű higitás a cél teljesülésekor akkorát hoz hogy meglesz a dupla.....
merész elképzelés,nem lehetetlen de szerintem inkább vakmerő mintsem megfontolt,kiváncsian várom a rajzod én is , mindenből tanulhatunk
uff,most nézem ,szép menet volt itthon,hm,hm fingatják a shortosokat,a magam részéről még él a short pozi,de nem tetszik amit látok,gondolom evvel a másik oldal máshogy van
........érdekes szitu
majd veszünk 1300 körül :-))
amúgy ami most megy : hányinger ez a piac.
és még finom voltam....