olcsó részvény drága valuta vip beszálló.. kb 11eurért vehetsz most otp-t 6eur benne van ha 270 lesz..ez 50% fél év alatt..
olcsó részvény drága valuta vip beszálló.. kb 11eurért vehetsz most otp-t 6eur benne van ha 270 lesz..ez 50% fél év alatt..
szokatlanul felülteljesítettük megint a világot....Bux a legerősebb ?
ciprus is rá akar cuppanni az eu-s cicire.. spanyolok még vacillálnak..
én nem érzek most semmilyen nagy bejelentés előtti előszelet....
Mármint arra gondolsz hogy lesz még leütéses para,vagy Görögök kilépnek...mondjuk arra is vajon mi lesz a reakció.
Itt is vagyunk 16500 buxli ellenállásnál.
Bud lehet,egy nap óta nem volt gap semerre...szinte hiányzik! :D
de lehet hogy zárás után jön majd az a bizonyos hír....utána meg hatalmas Gap lesz.
ne kukacoskodj :)
én tartalékolok egy raklap zsetont amikor hivatalos csőd vagy eus kilépés lesz..
Azért kell mennie egy cseppet hogy duplázás legyen...de hajrá! :D
Mondtam, hogy hozok be egy kis pénzt, és duplázok :D
Mint mondtam pénteken 350es KT remek idő volt shortot zárni.
Most már 600ra tágult.
Na gép kikapcs, nehogy elbizonytalanítson a piac.. ,-)
500 konti vevő benn áll a könyvbe...hmm.
rossz adat jött most is...
majd zárás után csinálnak valamit...addig sosem tudjuk meg.
Jah,szanaszét van adva 4-500 as kamatra már napok óta,vagy tudnak vmit vagy nagy futás lesz a rövidgatyásoknak..kinn meg változatlanul nincs öröm.
szurkolok neked..azért óvatosan..rengeteg pénz el tud reppenni egy pillanat alatt..jöszögetni meg csak lassan..
Bámulatos ez a golyaf.s a levegőben szindróma..
Kivi leszek a rajzra! :D
Vettem én is némi hatit,ha nem akar menni a lefelé akkor nem erőltetem én sem..azt nem tudom hogy mi mekkorát fog szólni,de mi feltűnően hősködünk,Otit nem sikerült agyoncsapni ilyen környezetben sem,Mollyra is ráfér némi kori,ha még felreppenne némi jó hír akkor szállhatnánk mi is vele.