Szia,bocsi lehet nem igazán idetartozik,de a nickneved rettentő ismerős :) Te vagy az a Pénzkerék :) akinek volt egy hasonló címmel elérhető weblapja?
Szia,bocsi lehet nem igazán idetartozik,de a nickneved rettentő ismerős :) Te vagy az a Pénzkerék :) akinek volt egy hasonló címmel elérhető weblapja?
Igaz. Mo- ebben a tekintetben nem tartozik a szerencsés országok közé.
Mármint a svájci jegybank...a címét is beírhatnád..de irreleváns..
szerencsés országokban a kormányzat a végrehajtó hatalom és a független jegybank együtt dolgozik az országa érdekében..
Sziasztok! Látom szépen tartották ma a magyar piacot. Tegnap a Mol-t említettem, hogy abban várnék egy emelkedést, kezdésnek talán nem is rossz a mai nap, remélem folytatása is lesz. Pedig az olaj rendeset esett ma, az amcsi indexekkel egyetemben...Amúgy ha a magyar piac egészéről beszélünk, akkor nem lehetséges az, hogy azért vagyunk viszonylag erősek mert a piaci szereplők bíznak egy esetleges újabbb törvénymódosító javaslat utolsó pillanatban történő benyújtásában a jegybanki függetlenség kapcsán, ami esetleg közelebb vinne minket az IMF megállapodáshoz? Hétfőn tudtommal szavaznak...
Nem Svájc hanem a Svájci Nemzeti Bank. Ahogy kezelik ezt az egész ügyet, arra nyugodtan lehetne mondani Svájc - ot is. A hegyi emberek összetartanak ilyen esetekben és a politikai vezetés meg a bankjuk (függetlenség ide vagy oda), egymás kezét fogják. Sztem. az 1.2 sem volt annyira SNB önálló cselekedet, de valójában ez nem is annyira lényeges.
svájc maga hozta meg az 1.2 es határt tudtommal ott beavatkoznak...
Közepes érdeklődéssel figyelem, hogy lesz e további esés vagy sem az EURUSD - ben.
ok..eddig is így volt csak kicsit szánalmas itt pár ember.. te dolgod
eurusd most nem is áll rosszul, magasabban van, mint 05.31-i csúcs, és a 05.30-i napközbeni szinttel megegyezik....új aljat ütött, de onnan egy kicsit ki is pihente magát...
Mondjuk azt, hogy támadják az 1.2 floor - t : Ilyenkor agresszívan elkezdenek EURCHF eladási megbízásokat küldeni a bankközi piacra. (Nem arra a "bankközi piacra" amit a kisbüfik meg a kisbüfiket kiszolgáló brókerházak annak hívnak hanem ott ahol a nagybankoknak is a platzra kell tenniük a fütyijüket.) Ha van némi siker akkor csökken az EURCHF árfolyama. Győzelem meg akkor van ha az 1.2 feladja az SNB.
Mondjuk azt, hogy nem támadják: EURUSD - eladásra jön a masszív flow miközben az USDCHF vételekre meg kevésbé. Kicsi szorzás meg osztás és a az árjegyző algoritmusoknak folyamatosan az 1.2 irányába kell jegyezniük. Szó sincs támadásról meg egyéb más badarságokról.
Mind a két esetben az EURCHF csökkenése történhet de látható, hogy nem minden esetben beszélhetünk a manapság már túl sokat használt "támadás" - ról. Mellékes de azért ne feledjük, hogy az EURCHF csak egy "crosspair" és nem egy major.
egyébként a csehek és az oroszok sem estek ma nagyot, a lengyelek pedig tegnap raliztak, és ahoz képest ma nem estek sokat...ma usa és ny-eu volt a soros
egy nagy lópikulát tartozik a bux a shortosoknak....inkább 1000 ponttal a longosoknak...shortosoknak a szép nagy sc vagy sq jár mihamarabb!
bocsi..úgy értettem hogy az 1.2 -es szintet támadták..
de végülis már jó ideje csak a Svájci jegybank veszi az Eurót..onnan nagyon úgy tűnik.
1.20033 meg ilyen szinteken jár, ha 1.20075 körül van az már gyenge franknak számít.
bocsi..úgy értettem hogy az 1.2 -es szintet támadták..
de végülis már jó ideje csak a Svájci jegybank veszi az Eurót..onnan nagyon úgy tűnik.
1.20033 meg ilyen szinteken jár, ha 1.20075 körül van az már gyenge franknak számít.
Akkor javaslom ne olvass,vagy ha olvasol ne válaszolj,vagy ha válaszolsz akkor ne nekem...köbö hasonló stílusban közlekedsz Te is.
És de,zavarnak a tények,bár hogy jön ide ez az eur csökkenés..no mindegy is.
Kellemetes 7végét a csipetcsapatnak! :D
Nem támadta itt senki a Svájci Frankot.. Támadásról akkor szoktak beszélni, ha a megtámadottat gyengíteni és nem erősíteni akarják. Azt esetleg lehet mondani, hogy támadják a az 1.2 - es floort, de amúgy most ennek a legkisebb a valószínűsége... Nem kell itt támadni senkinek ahhoz, hogy a jegyzések menjenek 1.2 közelébe... de nem lényeg.
jó mondás, kicsit ismerős ,)
így van.. mondtam párszor mi lejátszott meccset nézünk..a tisztánlátók már a jövőheti újságot olvassák..
Ilyen nagy beöntések soha nem véletlenül vannak..általában emelkedés követi.. mert a stop a brókerek barátja.. ők látják a stopokat van egy megbízójuk beöntenek egy mennyiséget és lehalásszák a témát..
nincs tuti nap!
ez már tényleg fárasztó..olyan vagy mint móricka.. csak neki mindenről egy jobb dolog jutott eszébe.. gondolom nem zavarnak a tények például eur csökkenése..