Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#517040 Sly-- Előzmény: #517032

Kecsegtetőek ezek a 2x, 3x, 4x Ft-os vackok. Sajna egyre több van belőlük.

#517032 macika Előzmény: #517027

ez igaz

elvégre közkéz nincs, kicsiktől elszedték mind

re egyéb úr )))

ui: kreg is milyen suppppppi

#517027 Zotya32 Előzmény: #517021

azért azt lássuk be, most elég jól tartja magát...

ha semmit nem érne már rég 10 ft környékén lenne...

#517021 Sly-- Előzmény: #517006

Az pedig legyen nagyon okos, aki jegyzett és azóta is tartja vagy aki esésben folyamatosan higít?

Persze, hogy mást kell csinálni az életben, ha már nincs pénz tőzsdézni....

#517006 Johny King Előzmény: #516896

Röhejes vagy!

Az is maradsz...

Saját magadból csináltál hülé-t a régiek szemében...

A lényeg, hogy önigazold magadat a nyilvános fórumokon!

Egészségedre!

Az élet ennél sokkal érdekesebb...

#516944 Zotya32 Előzmény: #516939

Ma is volt 40k. Nem hiszem, hogy innen esne. Max még hónapokig tökörészik 29-nél aztán fel. :-)

#516939 Kissherceg Előzmény: #516896

egészen jól tartja magát ilyen vészterhes időben. Peidg 25 alá könnyedén lenézhetett volna.

#516804 Sly-- Előzmény: #516761

Érdekes, hogy csak engem észrevételezel, szerintem ennél, hogy "ha megengeded", mások sokkal durvább kifejezéseket használnak, kamuznak, hazudoznak, érdekes, ezt nem reagálod le nekik.

"Ph utólag be szokott jönni neki." Ez viszont már nem észrevételezés, hanem hazug rágalom volt Tőled, bocsánat az erős kifejezésért, de ezt legyél szíves Te is befejezni! Azon kívül, hogy a "tömés" szó értelmezésén vitáztunk, előre szóltam 33-nál, hogy nem emelkedés lesz, hanem esés. Ezen a 30 Ft körüli szinten pedig már néhány Ft is több, mint 10%.

Nyereségeimet illetően soha nem hazudtam a fórumon és soha nem az alapján ítélek meg egy részvényt, hogy van-e éppen vagy sem (ellentétben sokan másokkal, de ezt sem észrevételezed nekik), ez a Phylaxia akkor is csak egy "tolvajrészvény", ha éppen van belőle. Ahhoz, hogy a véleményem változzon, ahhoz kevés bármilyen (!) árfolyamemelkedés, ahhoz a cégnek alapvetően, nemcsak vezetésben, hanem a módszerekben, fundásan is lényegesen meg kell változnia.

Érdekes viszont az is, hogy ha szereted a színvonalas vitákat, szereted a tőzsdei kérdéseket, összefüggéseket, mögöttes dolgokat megvitatni, akkor miért csak a Phy topikjába írsz, máshol miért nem fordulsz elő? Lenne vitaképes alany más topikokban bőven, miért csak engem találtál meg és kötsz bele teljesen lényegtelen dolgokba?

#516761 Trisz Előzmény: #516360

Szilvi!

Haladunk egy nagyon rossz irányba. Nézzük hogy jutottunk ide:

- Észrevételeztem, hogy az a „ha megengeded” kicsit erős volt tőled.

- részleges amnézia miatt nem is akartál emlékezni a balekozásra.

- be akartad magad frankózni, hogy neked volt igazad egy olyan vitában, ami nem is

volt. (Árfolyam előrejelzésen soha nem vitáztam, viszont tömésen igen.)

- elkanyarodtál az állampapírok piacára, trendfordulóra, TA témakörére, ezeket is

véleményeztem.

- utaltam egy közelmúltbéli érdekességre. (Amikor 28-nál habzó szájjal osztottad az észt, hogy ebbe a papírba belevenni egy rossz elképzelés, mert fél évig benne áll a pénz. Másnap elindult a papír, te pedig elkezdtél hencegni az itteni nyereségeddel. Akárhonnan nézem is ez sehogy nem volt sportszerű! Ha nyertél mások megtévesztésének szándékával, az sem. Ha hazudtad a nyereségedet az sem.)

- Most megint elkezded fényezni a nyereséges kereskedésed.

Vagyis amint úgy érzed, hogy rosszul jössz ki a vitából, előkapsz egy új irányt. Volt már ilyen típusú vitám és tudom a következő lépést is. Ilyenkor szokott jönni előbb utóbb az aduász, hogy „kilóra megveszlek”. De ha mennénk is tovább erre, az mit döntene el? Ha nekem lenne több nyereségem, vagy kevesebb veszteségem, akkor a tévedéseim nem lennének tévedések? Na ne! Egyébként Kosto erre vonatkozó véleményét mindenkinek ajánlom figyelmébe: A tőzsdei nyereséget mindenki nyugodtan kezelje úgy, mint a kölcsön kapott pénzt. A tőzsde nagyon gyorsan vissza tudja venni. Azt majd csak az örökösök jogosultak megítélni, hogy ki milyen sikeres tőzsdés volt.

Tehát megismétlem régebbi véleményem, amihez tartom magam:

Teljesen lényegtelen egy ilyen nyilvános fórumon, hogy ki mennyi nyereséget realizál, vagy hirdeti ezt magáról. Ennek az ellenkezője sem ad lényegi információt. Itt a tőzsdei folyamatokat igyekszünk elemezni, egy-egy instrumentum árfolyamkilátásait feszegetjük. Persze én egy demokratikus ember vagyok és nem tiltakozom az ellen, ha valaki a saját nyereségével büszkélkedik a fórumon. Akár az aranyaidról is linkelhetsz be képeket. (Előrebocsátom, hogy én abban sem követlek.)

Kosto-ra hivatkozva vallom, hogy sokszor olyan tőzsdéseknek is nagyon jó meglátásai vannak, akik egyébként veszteségesen kereskednek. Nem elég a jó meglátás, azt jól is kell lekereskedni. Ebből következően sincs jelentősége annak, hogy ki milyen ügyes vagy szerencsés a kereskedésben.

Te is többször sejtetted, hogy más tőzsdei műfajban (nem Ph-ban) realizálsz gyakrabban nyereséget. Itt inkább csak barátokat gyűjtögetsz sikeresen. (Forrás: Buxi) Vagyis Ph-val kapcsolatban te sem lehetsz nagyon pluszban. Ehhez képest elég önfeledten balekozol. Amennyiben elfogadod, itt továbbra is véleményeket ütköztessünk. (Ha lehet kulturáltan, egymás minősítése nélkül.) Ha nem fogadod el, akkor maradjunk abban, hogy én még életemben 1 Ft nyereséget sem realizáltam a tőzsdén. De a véleményemet szívesen megvitatom a fórumon. A színvonalas vitákat nagyon kedvelem. Viszont azt is tudom kezelni, ha valaki durváskodik. (Szintén kulturált stílusban.) Volt már rá példa (itt ebben a topicban is)

#516752 Trisz Előzmény: #516313

Macika! Ez a csordaszellem amióta tőzsde létezik, kísérőjelenség. Amennyiben igaz, hogy a kicsik mostanában kerülik ezt a papírt, úgy valóban azok mennek szembe a „csordával”, akik áremelkedésre spekulálnak. Viszont ha elmagyaráznád mi alapján érzed úgy, hogy amikor kifogysz az érvekből, akkor bárkit hülyézhetsz vagy egyéb jelzőkkel minősíthetsz szívesen olvasnám. Ez egy nyilvános fórum. Lehet más véleménye bárkinek, mint akár nekem vagy neked. Ha valaki ezt nem viseli el, szvsz a sértegetésekkel csak magát minősíti.

#516360 Sly-- Előzmény: #516307

A sok duma helyett Trisz, van egy ajánlatom. Nehogy már abban a színben tüntessél fel, hogy a "Ph utólag be szokott jönni neki."

Én le-screenshotolom a számlámat, és beteszem ide, hogy idén mennyit kereskedtem és realizáltam csak a phyl.-lel. Ha Te is megteszed. Áll az alku?

#516340 macika Előzmény: #516335

mennek utánnatok a nickek"

pontosabban kik?

mert én ilyet nem látok

jé.....

re hülyeséget beszélő

#516335 Dmode Előzmény: #516330

elég gyenge vagy mondat értelmezésben,de ezt már régebben is észrevettem.

jobban állnak neked az egyszavas hozzászólások,akkor nem írsz ilyen hülyeségeket.

mondtam én azt egy szóval is,hogy engem zavar vagy esetleg,hogy neked régebben a phylaxiáról nem ez volt a véleményed?

megsúgon,nem írtam ilyet,hanem azt,hogy mennek utánnatok a nickek ,mint a csorda,és ez jó :)))

#516330 macika Előzmény: #516328

te nagyon el vagy tévedve barátom

humet, phylaxia stb mindig is meg volt a véleményem

semmit se változott évek óta

#516328 Dmode Előzmény: #516313

lefordítva magyarra,a te és sly negatív hangos véleménye után,elég sokan vették át,ugyanezt a hangnemet.

ezzel nincs is baj,én ennek örülök a legjobban,de ezt már elég rég leírtam.:)))