opp még valami,emlékszel tegnap a 15p-s s&p csártra? na azt ma törte lefelé,ebből a célár rövidtávra 1270 .......... de megint ott a hacsak
hati tartozik nekünk minimum -800ponttal ,bux meg -1200al :) szóval van mit várni :)
opp még valami,emlékszel tegnap a 15p-s s&p csártra? na azt ma törte lefelé,ebből a célár rövidtávra 1270 .......... de megint ott a hacsak
hati tartozik nekünk minimum -800ponttal ,bux meg -1200al :) szóval van mit várni :)
szerintem volt egy nagy befektetési alap akik most nagyon gyorsan ki akartak szállni... és kerestek valaki befektetési alapot akik hosszú távra akartak most beszállni..
OTP -t 3380 körüli átlagon szépen átcserélték.
az elmult pár nap margójára:
valaki,valakik hatalmas kockázatot vállaltak,véleményem szerint, (persze ez szubjektív ),tudatos meló volt ezt megtartani,de sikerült,kiderül bejön-e ,ha tovább romlik a hangulat kinnt ebből akár csúnya ,nagyoncsúnya esés is lehet itthon,de ott a rémisztő SC kaszája is ,érdekes hétfői nyitás lesz
kellemes pihit Nektek
Shortot zártam...a jó qv anyját a kolerációnak.
Vajh mi volt ez a szemfényvesztés?
EUR / USD is visszament pedig a kilengés előtti szintre...
én már nem értek semmit se...
de Finviz -en meg lehet nézni a relatív forgalmat...csúcs nagy forgalom van és esik mint a kő.
nem tudom miért éppen most akar valaki itthon bevásárolni.
Itt még az jó lehet,kíváncsi vagyok ebből mi fog kisülni...
Hát az SP már 24 pontos esésben van...törte az 1300 -at, 1260 a támasz...de a Bux kitart még mindig.... _:)) kicsit viccesek a fiúk mai napon..
na tessék pletyka...már megint mondott valaki-valamit...aztán ezt tessék lekereskedni.... nem lehet.
jahh és nyomok egy printscreen-t a stooq-n europa indexeiről :) mert ez nem mindennapi :)
izombux,izomvezííír,izomország
Jogos...aztán lehet majd szépen záróban letolják a piacot,hogy ne lehessen lekereskedni vagy szép réssel nyitunk hétfőn. Daxnál bezzeg semmi vigéckedés,szépen -2,5% felett van tartósan,ott jobb szívvel zárnék mint itt.
mindenesetre ha még sokáig nem törjük a támaszt , a magam részéről zárok ,mert ami nem akar esni ...........az köztudottan szivatni fog
meglátjuk
eurusd hirtelen emelkedésére megvan a válasz, a piacon pletyka kering miszerint hétvégén nemzetközi összefogásban koordinált usd swap ráta csökkentést hajtanak végre,ha ez elmarad jön az esés, ha nem akár fordulhat is hosszabb időre az eurusd,plusz jöhet a speki a juniusi fed mozzanatra,lesz QE,vagy további egyéb lazítás....
érdekes időszak....
Mi van ha csak 1 nagy befektető veszi a magyar piacot, mert a gyenge forint miatt most nagyon megéri nekik ?
nem értem mi van most....van hogy teljesen együtt mozgunk USA -val, de most elszakadtunk ...1.5 % -al kb.
végülis valaki megvehette simán, mert OTP 7.5 Mrd, MOl 1.1 Mrd, a többiben elenyésző a forgalom...
ha ezeknek csak 40 % át vette 1 valaki az már okozhatja ezt az emelkedést.
hááát,pedig tecciknemteccik ezt veszik,hogy kik? miért? mit tudnak ? ,csak támasztanak-e? ,gyakorlatilag tökmindegy,megy fel,ez most a tény
300as KT-t a shortosoknak.
Ez már vicc..
na nem baj, egyszer ki kell tágulnia.
Nem bírok betelni a napos gyertánkkal.
Fent ül tűhegyen és zöldbe váltott.
2órakor mutatott zászlóm hozta az elvárt emelkedést.
Na viszont én most megyek fiam edzésére!
Szép hétvégét mindenkinek.
Gép kikapcs, mindent viszek jövőhétre.
Nem tudom eldönteni hogy melyik az ország egyes számú bábszínháza...a parlamenti vagy a tőzsdei?