vagy tévedek és tényleg short szopatás lesz........
ez csak ideig óráig tarthat,ennek be kell szakadnia,akár már ma is,bux esni fog,nem maradhat igy16 alatt a helye,tartósan
Biztos hatalmas rally veszi kezdetét hétfőn, és ezt már tudják páran...
Amúgy én sem tudom mire vélni ezt most, nem mintha máskor annyira tudnám miért megyünk ellentétes irányba...
minden adat rossz lett !!!
SP 0.8 % esett
69.000 lett a foglalkoztatási adat. 151.000 -et vártak !!
Daxli egy pillanat alatt -2,8% ról -3,5% ra szakadt...buxli meg se rezzen,ez így elég hülye vicc.
igen, elég érdekes amikor mindig kiszámolod. :-))
szóval devizában olyan 1:100 hoz az elég jó...
500 a maximum valahol..úgy tudom...egyszer beszállok devizába azthiszem :-)
Nem is birtam tovabb tartani a shortot, zartam 500 pont nyerot 500-600 kozott. Adat fuggvenyeben nyitok vissza vmit sztem.
Üdv a fedélzeten...
mindjárt itt a rángató brigád :-))
meg a fránya politikusok...
én is azért buktam a hónapokban, mert össze vissza rángatózott a piac.... maradtam volna folyamatosan shortban 20.800 óta..
Akármerre nézve a világon elég nagy baromság a long...kivétel ez alól a bét,itt csodát látni! :D
5 hónapos államcsődkockázati csúcson,egy nap alatt 7 ft ot erősödő euroval a hátán buxli +1% on van..
Most én ki vagyok csontra húzva, több pénzt nem hozok be, ez a szint alatt nem tartható a pozi, nem vállalok fel több veszteséget.
Ilyen zászlóra gondolok, ami egyébként árbóc, de ugyanaz.
nem badarság ez,több szem többet...... érdekes és különböző álláspont ,nincs is vele baj,ha jó a poziméret lehet ez cipelni akár 15k-s buxig is,stratégia és idegek kérdése
Zászló lobog a szélben, már csak egy jó adat kell, vagy jó reakció..
Na visszavonulok megint.. csak magamban beszélek, shortosok számára badarságot.
Nem is tudom van-e még egy ilyen örült mint én, full longban? :D
És így gondolom kisebb lesz majd a kori is mint kinn,mert ugye nem estünk akkorát...
igen,ez is benne van,na az ám a szopattyú a shortosoknak,itt amíg nincs a pénz a zsebben ,semmi nem tuti ,futtatni is qrva nehéz ,ezek a 500-800pontos felhúzások még a konzervatív stoppot is próbára teszik,és ott a remény.....a leggyilkosabb ellenségünk, ha kitör,nekem zárni kell,nincs mese,kicsit félek is az adattól,kiszámíthatatlan a dolog,de szerintem várt vagy kicsit jobb lesz,erre usd erősödni fog, hogy rv mit tesz????? gőzöm sincs,ha meg rossz lesz? FED beavatkozás reménye lehet korrigálná az esést és még vissza is húzhatják,fene tudja.....
én további esést várok ,lehet rosszul teszem,kiderül
érdekes ez a tőkeáttét kérdés,mert sokan abszolute félreértelmezik ennek a fogalmát
nálam 1 konti dax-hoz 37,68euro fedezet kell,és egy elmozdulás 1usd-nek felel meg
usdhuf hoz 101,21euro a letét 1minilothoz vagyis 10000usd vásárlása esetén hufból ,illetve fordítva ennyinek kell hogy legyen a szabad margin,vagyis 10000dollár azaz 2450000ftnyi dollárpozit 30000 forintból futtatok ha így számolod az majdnem 1:100hoz tőkeáttétnek felel meg
a hati az ersténél van ott 1 kontihoz 37500 ft kell vagyis jelen pillanatban 162270/37500 az áttétem :)
Be sem kapcsoltam ker.rendszerem, stooqn 10perces TAn mintha zászló kitört volna fel 16180 körülről.
Vagy bevárjuk a korrekciót és megreppenünk felfelé...