Visszatértem, látom 360 a KT.
egyre szebb. halálos, de ez van, ezt kell szeretnem.
Na kaja, 14.30kor megnézzük adatokat.
Visszatértem, látom 360 a KT.
egyre szebb. halálos, de ez van, ezt kell szeretnem.
Na kaja, 14.30kor megnézzük adatokat.
egyszer láttam ilyet ,sőt benne is voltam, nem tudom pontosan de a válság elején lehetett,minden esett ,de Mo emelkedett,bízva a fordulatban 10esével toltam rá a shortot,egész nap ment fel,zárásba a könyvbe láttam hogy még fel is kötik,akkor tettem be az utolsó pakkot,evvel kerek 100ra nőtt a konti szám.....
aznap nem aludtam,egy dekát sem,reggelre vérvörös ázsia mellett vártam a kereskedést,értekezleten voltam,nem tudtam nyitót nézni, később kiderült kerek 1100ponttal nyitott lejjebb mint előző nap zárt......
amire géphezértem és feldolgoztam,már csak 700pont nyerő volt rajta,de azt le is zártam,el is raktam
soha többet nem akarok olyan éjszakát :) de a nyerő jöhetne :)
valami hasonló készülhet????? mert lassan én is furcsállom a bux-ot
speki tréd volt 1 kontival, 1pip = 1 usd, és lejön a kötésidij, nem nagy kasza de ha naponta lenne azt aláirnám :)
http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/othavi_csucson_a_magyar_allamcsod_kockazata.168100.html
Röppenek a jó hírek..
Rg-ben is csináltak két nap alatt 1500 pontot.
Jogos..és az is hogy kintről lehet nézik majd ezt zsebretett szemmel.Amúgy megint hétvége előtt vagyunk ilyen "világvége"hangulatban,és volt már rá példa a közel ezer pontos pénteki zakót a piac egy 800 pontos ugrással kompenzálta,azóta nem szívesen viszek át pozit...bár azt sem szívesen nézem hogy vörös az ég mindenhol itt meg mintha semmi nem történt volna.
Kori is lassan érős lehet..
közben dax beadta a reggeli shortjának a záró jelét,akár visszahúzás is jöhet,kiderül
valószínűleg nagyobb befektetők nagyobb pakkjaikat próbálják védeni a hatalmasabb veszteségtől,pl van egy alap 18milliárdos mo rv tegyük fel otp kitetteséggel 3400as bekerárral ,látja a szitut és sejti ha törik a dolog a kövi támasz a 3000 majd 2800 utánna 2000,nahh inkább belepumpál még 2milliárdot ,tarva az árfolyamot,felszívva a kinálatot,mintsem engedje TA szerint esni ,igy a 20m es csomag nem bukik akkorát mintha az árfolyam 2800ra csúszna,evvel időt nyer,és reménykedig hogy bírja addig pénzel,mígsem megjön a megoldás,persze rizikós hisz sokan amcsiból nem néznek semmit,ahogy észreveszik ezt a speki szándékot elemeire zúzzák azt aki a piac ellen megy
ha viszont ügyes az ürge,tartja a cuccot szinten,és szerencsével egy korrekciót még meg is lovagolhat
Értem én hogy erős támasz,de mit keresünk +0,5% ban? Itt vagyunk már napok óta...
Euro 305 ft felett....megint sokba kerül nekünk ez a királyság.
ha igy megy tovább letörik a 16.000 -es támasz...de akkora erővel hogy csak na.
SP most 9 pontos esésben van..az 1301, még a támaszon van az is..
Mit össze nem hősködünk,daxli tegnap szépen átesett 6300 on,mi meg 16e közelébe se bírunk menni...csak tudnám hogy ki miatt vagyunk ilyen jók a féleszű mató vagy Don Quijote da la viktor miatt?
legközelebb majd jobban végződik.
Dollár kilőtt az égbe, ha innen nem jön vissza...
16700 környékéről short, biztos, ami biztos.
én idén nem szálltam ki-be, azt tavaly "eljátszottam", csak a bank gazdagodott belőle, mert magas a kötési jutalékom....amikor megvettem, után volt rajta kevés haszon, de nem voltam vele elégedett, nem adtam el, és az IMF hír után további emelkedésre számítottam...ezért volt hiba, hogy május elején kis veszteséggel nem adtam el mindent....bár lehet túl korán szálltam volna vissza, és már az újabb pozikon is veszteség lenne+még a kötési díj...