Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: fd

#515925 Hathor Előzmény: #515911

Na el is étük a 16.240et, ezt jó lenne megtartani picit alá mehet, de hellyel közel ezen a szinten maradhatna, akkor meglenne a fordított fej-vállam jobb válla, itt el lehet időzni pár órát ez a szint körül.

Na tényleg addig is el. 14.30as adatra visszanézek.

Sok sikert!

#515920 Hathor Előzmény: #515913

Lehet ezt sokféle képpen nézni. 380as KT mellett shortosnak lehet jó kiszálló utolsó percekben, mert ha kitágul 700ra akkor csak Ők hajtják fel a zárásokkal az árakat pánik visszavételekkel. Rémhíreket tudjuk, egy hónapja abban élünk, mellette 4év depresszióban 2008óta.

16000ről felrángatnak napok óta, hati pesszimista a futik miatt.

Kicsit árazhat a piac előre egy megoldást majd.

#515919 Euroman Előzmény: #515914

én szívesen kiszállnék a longjaimból júniusban, mert már hónapok óta megvannak, de igazán májusban lettek terhesek számomra....május 2-án 3940-es otp-nél és 18400-as mol-nál ki kellett volna szállnom....ha kicsit feljebb megyünk én ki is szállnék, mert szvsz a július-augusztus ugyanolyan rossz lesz, mint tavaly...tavaly július legelején volt 262-ért euro, ha most lenne 280 körül, akkor a 300 körül eladottakat visszavenném....vagy usd-t helyette...

#515913 Borska Előzmény: #515911

utolsó lehetőségek a beragadt rv longosok fordulásának a nagy zutty elött,

....dax short megint bejelzett, bux-ot is vinni fogja magával és rendbejön a kt

#515911 Hathor Előzmény: #515909

KT 380..

ez visz a sirba..

semmi esélyegyenlőség..

lehetne feljebbről adni a shortosoknak, úgy is azt szeretnék..

16.240re lemennénk napközben fordított fej-váll jobb vállára 15percen, majd 14.30as megindulással fel nyakvonal alá, hétfőn fel nyitó réssel, de szép is lenne..

Na délután jövök.

Üdv.

#515906 Hathor Előzmény: #515904

Mintha a két záró leütéssel lenne megint egy dupla aljunk.

Nyakvonal itt valahol 16400nál.

Na én megint lelépek, várok türelemmel, ha már eddig vártam.

#515905 Hathor Előzmény: #515903

KT 400.

Na ezt a napot csak kibírjuk fél lábon az adatokig, tegnap jó volt nekem ADP, talán ma lesz valami jó hír már végre.

#515904 BudFox Előzmény: #515903

Hogy miért kell + 2 % -on kinyitnunk nekünk minden nap ? marha kemények vagyunk...

én viszem a shortokat tovább..ha tudom.

Re: nincs cím

#515832 Vittore30 Előzmény: #515781

Nevetséges. Utoljára a régió az OMM idején élt jól, amikor vásárlóérték alapján a szakmunkás kb 300e forintot keresett havonta, egy tanító meg a dupláját. Ehhez persze önellátás és vámunió kellett a birodalom területén belül. Amit frankón meg is tudtak csinálni.

Re: nincs cím

#515825 Euroman Előzmény: #515781

na amit a híradóban láttam, hogy valami pávatáncot jár (amit karjaival be is mutatott) az EU-nak, amivel becsapja őket....dilettáns ökör benyomását keltette

ez annyira felbosszantot…

#515781 Borska

ez annyira felbosszantott hogy ide is be kell tennem :

Viktor szerint az elmúlt ezer év azt bizonyítja, hogy a magyar nemzet győztes nemzet, Magyarország győztes ország, és "az elmúlt két év kormányzása ennek a ténynek a nyílt bevallására épült". A miniszterelnök a kormánya elmúlt két évét értékelő csütörtöki budapesti konferencián közölte: szerinte sikeres két esztendőt tudhatnak maguk mögött, továbbá kitért arra is, hogy el kell utasítani az EU által javasolt válságkezelést, ám ezt a diplomácia "táncrendje" miatt úgy kell előadni, "mintha barátkozni szeretnénk".

....ennyit OV hozzáállásáról

nahh,ennyit ér a tipp,má…

#515777 Borska

nahh,ennyit ér a tipp,már most felhuzták bőven az általam várt szint fölé,lehet megint megmentik a szabadversenyes kapitalizmust......