Akkor 28ra beadom a megbízást és megveszik? Korlátlanul vagy aki gyorsabb azét?
Akkor 28ra beadom a megbízást és megveszik? Korlátlanul vagy aki gyorsabb azét?
28 Ft a maradványérték, 14:30-tól állítják vissza a kereskedést.
Sajnálom.:-((
béten írják a maradvány
szerencsére phyl cetri az nincs ))
Majd Sly megírja, ő ért is hozzá. :-) van vmi maradványérték, de ha nincs az sem számít, nem volt sok pénz. :-)
amúgy pápá, igen, jobb lesz tőzsde nélkül. :-)
azért további sok sikert kívánok.
Most, hogy végre sikerült kiütni a certit, a maradékot kb mikor adják vissza? 25 lesz az elszámolóár, azért van annyi vevő ott, vagy azt majd más alapján kalkulálják ki?
Miután a játszópénzt így kb. harmadoltam, a maradékot majd kiveszem. Marad a phyl meg keg és a book. Én befejeztem. Időm úgysincs rá, amim van azzal majd lesz vhogy, azokat úgysem kell naponta nézegetni. :-)
Matolcsy legfeljebb kimondta, de egyebekben van még, akinek újdonság, hogy devizaháború folyik a világban? Tényleg újdonság, hogy hogyan nyírják az EU-t és hogy ezt kihasználva hogyan akarják egyesek a teljes diktatórikus hatalmat a kezükbe kaparintani, lásd Barroso és bűnbandája?
Én csak érdekesség kedvéért jegyeztem meg a 300 Ft-ot, mert ha jobban megnézed, tegnap óta 1%-ot húztak rajta és már majdnem alá is bukik. Ezt általában tegnap meg szokták tenni. Egyebekben nézzed csak meg a tegnapi MNB árfolyamot, nem volt arcuk 300 alattit megadni a 304 környékén sem, így 300,37-et adtak meg.
Szerinted ez hogy létezik, ha éppen gyengülőben van a Forint? Még mindig nincs a közelében sem a tegnapi árfolyamnak. Ha csak egy picivel erősebb lett volna az árfolyam, 300 alá húzták volna.
Dehogy,,....Matolcsy megmondta...valutaháború folyik az euro zóna ellen......
Nagy gond van a világban, mert általában a hónap utolsó napján mindig igyekeznek 300 Ft alá húzni az árfolyamot. Most nem sikerült...
porszem a gépezetben. nem ment 280 alá...
ezt a pénzt rászántam, szóval úgy álltam hozzá ha kiütik se baj, de mikor láttam, hogy 100k eladó van vhol 40-nél, majd azt, hogy vételi oldal üres, majd 50k-t öntenek 33-ra, akkor azért levert a víz, hogy itt a vége, a ft másodperceken belül 305 ft lesz.... 304.2 k9röl volt ekkor...
durva volt, ilyet még sosem láttam... az a gáz, hogy itt nincs limit.. -40%-on zárt...
pont a 10 perces szünetemben láttam mindezt, az ügyletet meg meló közben telórol vittem be, az sem volt egyszerű, vakon, "találomra" megadni a 630 db-ra a vételi megbízást... gondoltam 42 jó lesz, vagy bejön vagy nem... utána még esett 37-re is...
Az ekb-s jelenésre vettem, hogy majd lesz rá erősödés, lett is, de hamar behalt. Így ma eladtam, mert sokáig tökölt 300 körül, gondoltam esni fog 302-ig. Erre nem zuhant egy nagyot? Azt hittem 50-ig talán lenéz 302-es árfolyamnál. Durva ez így... Remélem reggel 300 körül indul és gyorsan eladom. Csak ki ne ütődjön az éjjel. :-(
üdv sly
te veszed el a nép eszét a pamacsoddal és viszed a certibe :)
Ez nem semmi, hogy mit csinálsz egy életveszélyes certivel úgy, hogy közben alig nézed.:-)
Bízzunk a legjobbakban, jelenleg nem néz ki rosszul, csak maradna így reggelig. KO lesz ez előbb-utóbb elég nagy valószínűséggel.
Mától van egyébként új eurhuf certi 320 Ft-os KO-val, abban esetleg biztonságosabb a dolog jelenleg.
Mi volt ma itt?
Volt 81-ről ts21-em 1600db, eladtam 66-ért, beálltam 50-re 2k-val, megkaptam. Persze már melóztam délután így csak lestem, hogy 33-ig zuhant. 630-at eladtam 52-ért, majd 42-ért visszavettem. Most újra 2k-val várom a reggelt, és holnap 10 után megint nem leszek gép előtt. Vajon 305 lesz a ft, vagy megnyugszik és lemegy 301 köré?
Nincs valós, hisz nem szabályozott piac.
Szolgáltatónként eltérő áron tudsz venni.