érdekel eladó 5500Ft postázással?
érdekel eladó 5500Ft postázással?
inkább ajánlom Graham intelligens befektető c. könyvét. Akkor jobban leesik a tantusz az embernek, hogy ez mennyire nem egy nap alatt megtanulható dolog, és hogy mennyire nem érdemes alapok nélkül belevágni
Természetesen nem :)
Mások elemzéseit olvasgattam, de tudom, hogy nem ez a járható út.
Viszont érdekel a tőzsde és meg akarom tanulni. Motivált vagyok, pedig jelenleg bár nem sok, de az első nap hülyeségei miatt mégis kicsit mínuszban vagyok.
Valahol el kell kezdenem :)
Köszi a segítséget, igyekszem minél többet tanulni. A tanfolyamokban nem hiszek, de "Kecskeméti István - Tőzsdei befektetések a technikai elemzés segítségével" c. könyvét már kinéztem magamnak.
nézd, sztem kezd a tanulást a "kezdők topicja"-ban. Tanulmányozd az ajánlott linkeket is.
nem biztos, hogy jó, ha alapos tanulás nélkül ezzel a hozzáállással és tudással bármit is veszel a tőzsdén
Na, sikeresen eladtam. Milyen részvénnyel szoktatok kereskedni az amerikai tőzsdén, ha a nagy almát nagyon lufinak találjátok?
Ejha, jól leszóljátok ezt a papírt.
Másik topikban írtam, hogy még kezdő vagyok és most kezdek ismerkedni a tőzsdével.
Szóval pont készülök belefutni egy csapdába? :)
568-on vettem, akkor még ma igyekszek tőle nyereségesen megszabadulni.
Ronald Wayne befektető, 1976-ban 800 dollárért adott túl a 10 %-os Apple tulajdonrészén. Ez a pakett ma 58 milliárd dollárt érne, ezzel Wayne a világ harmadik legtehetősebb embere lehetne ma.
Sztem az ürge azóta se alszik rendesen ))
Íme a story http://www.ronaldgwayne.com/
lassan érdekes lehet
sokan nem hisznek a varázsomban, de bezúztam az almát.. :))
Rés felül: 580,3 - 578,36
Ebből sziget: 578,86-578,36
Rés lent: 567,69 - 571,25
van egy kis mozgás a részvényben,,,
elég apró