OTP nagyon komoly.
3%os szelvényvágás meg sem látszik rajta. Ez a különbözet maradt beragadva hatiban.
És még van is vevő ezen a szinten OTPben.
Szuper..
OTP nagyon komoly.
3%os szelvényvágás meg sem látszik rajta. Ez a különbözet maradt beragadva hatiban.
És még van is vevő ezen a szinten OTPben.
Szuper..
"Számomra sem S&P, sem DAX értéke nem vészes."
pontosan igy látom én is,van hely lefelé,nem kevés,és ami aggaszt pl az arany,vagy a nyersanyagok,bazi hosszú trendben készül az irányváltás,nem kétséges hogy sok sok alap fog ebből is menekülni ,és az elszenvedett veszteségeket a most még szerintem bőven nyerő amcsi,brazil,német rv-k értékesítésével fedezni,ha beindul a folyamat önerősítő lesz a durva pánikig
Talán az, hogy 20%körül jött le Bux megállás nélkül 20Król, és támaszon csücsül, 20%esés után beszélhetünk bearről, egyelőre benne vagyunk.
Hullámok szintje is aljkörüli állapotot mutat.
Számomra sem S&P, sem DAX értéke nem vészes.
HUF is jó szinten van egyelőre, legalábbis 16K buxhoz képest.
A sok rossz hír meg tény már.. ez jelen, meg múlt.
a tőzsde előre áraz.
A full pozim meg ki van építve, nem szívesen építeném újra, meg ha lezárnám ki sem építeném.
én valóban nem értem ,mi ez a görcsös ragaszkodás a longhoz,per pillanat a KT 5-6% os értékén kívül szerintem SEMMI nem szól a long mellett,bóvliban vagyunk,a környezet szaródik,Orbánon példát fognak statuálni,a huf elvesztette vonzó carry szerepét,CDS 600fölött,mi az ami a long felé hajtaná a nagytőkét itt kishazánkban?
mert egy speki dax longot ,ha fordul a szentiment még megértenék,de hatiba beletolni nagy kontraktusszámot,hm ,szerintem a merész kategóriába tartozik,persze egy teljes portfolió apró rizikós kiegészítőjeként rendben ,vagy hatalmas valuta fedezeteként most vásárolni ,az még csak csak,de csak buxban gondolkodni számomra meredek a dolgok mostani állása mellett
Megbukott az Orbán-Barroso paktum?
Amennyiben az Európai Bizottság magáévá teszi az Európai Központi Bank álláspontját a jegybanktörvény ügyében, akkor az Orbán-Barroso találkozó eredményei megkérdőjeleződnek. Emlékezetes, hogy az EU/IMF-megállapodásban áttörésként értékelték a találkozót, mert azt sugallta, hogy további előfeltételek teljesítése nélkül tárgyalóasztalhoz ülhetünk a nemzetközi szervezetekkel. Igaz, az már másnap kiderült, hogy az IMF ezt nem így gondolja, de a tárgyalások piaci megítélésében ennek ellenére nem történt korrekció. Most viszont látványosan előállhat az a helyzet, hogy valójában mégis léteznek azok az előfeltételek, amelyek teljesítése nélkül nem nyílik meg a tárgyalószoba ajtaja. Ez esetben viszont - figyelembe véve a magyar fél továbbra is látványosan "kényelmes" álláspontját - alig láthatunk előrehaladást a tél óta a tárgyalási folyamatban.
Na talán más is rájött, hogy nem is olyan rossz az az ADP.. elindultak picit fel megint.
OTPt picit megmozdítják fel, húztak rajta 20pontot, így hati is megmozdult.
MOLra nem akart menni?
Szerintem úgy helyes, de ezt már írtam.
Nézőpont kérdése.
Én akkor lennék szomorú, ha kevesebb lenne a foglakoztatottak száma, mint előző hónapban. Nem is tudom minek egy harmadok dolgot beiktatni, a várakozási adatot. Ki nem sz@rja le, hogy mennyit várt az elemző. Mennyi volt múltkor, most ennyi és kész.
Az egész makro egy nagy kamu.
Mi az hogy előző foglalkoztatottsági adat 113K, a várt 145K, és 133K lett, ami az előzőnél jobb 20K-val és elkezdik fikázni? Miért? 200K hoz képest még rosszabb, na de mire vannak ilyen célok? Nem jobb, hogy 20Kval nőtt a foglalkoztatottság.
Rögtön elkezdett gyengülni a piac rá.
Na majd a Chicagoi PMI meghozza a vételi kedvet.
Most már kezdem unni ezt a színjátékot, meg a 450es KT-t is.
marketwatch on persze úgy van feltüntetve az adat mintha olyan jó lenne..nevetséges..
igen,de én speciel igy shortból nem bánnám ha 16k alá tolnának bennünket tartósan,adódna egy elfogadható profitvédő stopp a futó pozikhoz,de ez a világ......... simán szopatás is lehet,bár most kisebb a valószínűsége egy rántásnak,de pont ez benne a félelmetes
Akkor vajon mi történik? :D
Nem kell nagy mennyiség hogy hatit le lehessen önteni.
14.15 felpöröghetnek a dolgok,de valóban impozáns a dolog
Egészen bámulatos ez a mai kereskedés...
olyan érzésem van,mintha a vevők hiányában eladó se nagyon lenne hatiban,mintha apránként adogatnák,ezért nem tud nőni kt, közben egy egy nagyobb pakk befigyel,de összességében mintha valaki kiépítene (nagyon okosan,nem kapkodva,lassan,meglovagolva a szitut) egy hatipozit amit rv öntés követhet,ha erre ADP is rásegít ,nagyot csattanhat ma még bux,és helyreállhat a kamattartalom is...
Most meg 16800 felett is szédülünk..
Ellépek ebédelni,remélem mire visszajövök 300 pont alá kerül a kamat,vagy vmi hasonló csodás dolgot látok! Látom 400 alá mindjárt menni fog.
Csak sikerül megúsznia buxinak egy sc-t....el sem hiszem.
Köszönöm. Én a felét megtartottam, mert ha a görög választásokig, vagy a spanyoloktól jön valami rossz hír, akkor talán a 307-310 még meglehet...és abból nem maradnék ki...eddigi eladásokból bő 1 havi fizetésem meglett haszonnak, ennek is nagyon örülök....sajnos a részvényen 3 havi bukó, szóval jó lenne ha emelkedne....