Nem lett nagy és tartós öröm erre a hírre...szval meglehet.
Nem lett nagy és tartós öröm erre a hírre...szval meglehet.
részemről short pakk ujabb adaggal bővítve,850ről,napi minimum körüli zárást várok,és a letörés megerősítését
meglátjuk
most már biztos hogy mindet megkaptad :-)
én is vettem longot valamennyit....
na lássuk a medvét..izé..akarom mondani a bikát .-)
Én meg nem zártam 700 alatt a shortot,gondoltam ma végre letörünk,de jött a hír így zártam feljebb és fordított...lehet 12 perc múlva lehet visszafordulni.
Vagy akár most? Hogy nem bírunk pár száz pontot menni egy nap egy irányba.
a shortomat lezárta a Stop még 797 -es átlaggal...a többi shortomat már nem vitték el 800 on se feljebb..most zártam azokat is... na nézzük meddig megyünk ma még fel. ?
Na én is megúsztam a kicsapást, megérkezett 16600alatt az 1.75%os figyelmeztető.
Most azon gondolkodom, hogy betöltsek-e még zsét ma a rendszerekbe, feltölteni még municióval.. :D
Na teljesült a másik vágyam is (igaz már az előző órában szerettem volna) visszahúzták a bux-ot 200 fölé.
valahogy olyan az érzésem,mint amikor a Lehman csőd után próbálták szavakkal nyugtatni a piacot,olyasmi mint amikor erdőtüzet mész oltani egy lapáttal és hadonászol orrbaszájba
anno akkor jött a megnyugvás amikor FED elindította a QE-ket ,azt pedig láttuk is eurusd-n
ez eddig duma,szerintem
nálam simán belefér a medve karmolásába egy egy ilyen bikarúgás
Amúgy ha erre nem nyugszik meg a piac akkor Eu lehúzhatja a redőnyt..
Ezért volt kérdés hogy hogyan :D
Igazán nagy élvezet ilyen remek nyilatkozatok mellett kereskedni hogy szakadna meg az ilyen bemondós gyökér..
Olyan nagy megnyugvást azért nem okozott a beletépésen kívül.
"az eu direkt szerepet vállalhat a bankok feltőkésítésében"
Pénznyomda vagy kötvénykibocsájtás vajon?
egy ilyen infó EURUSD keresztre nem igy hatna,semmiképp nem indokol eur erősödést ,főként nem dollárhoz képest......
pár óra és megtudjuk mi is a részleteket, a mozgás viszont figyelemreméltó,impulzusjellegű
Hetek óta ezért nem merek shortot nyitni. Valaki kiejt a száján egy félmondatot és rally...
akkor már ott is vagyunk :-))
gondolom 16.000 -et akartál írni, és 15.000 -re esni.
fontos szint 17000 környéke, ideges a piac ha esik akkor 16000-ra kinéz egyelőre
Erről beszélek már napok óta... most látjátok.
Pánik van..valami politikus mond valamit aztán 1 perc alatt gyökeresen a feje tetejére van állítva a világ...rá 1 percre meg újfent a tetejére van állítva...
nem normális dolog azért ez..
grafikonokat meg lehet cseszni ilyenkor.