de inkább eladnám, külön szeretnénk venni a déli parton közelebb, Zamárdi környékén
de inkább eladnám, külön szeretnénk venni a déli parton közelebb, Zamárdi környékén
fél rész eladás vagy fél rész vétel, örökség, közös tulajdon a testvéremmel, nem a DRV mellett, 2-3 házzal odébb
egyébként Fertő tó körül ismerős valaki?
Eladód vagy veszed?A Drv melletti fehér társas vagy azt következők valamelyike?
a campingtől balra a sínen át a vízparton -Halász u.
Balatonszepezd Zánka határán a vízparton 4-es társasnyaraló, 1975-ben épült, jó állapotú, 35nm körüli kb.mennyit érhet?
Köszönöm, ha válaszolsz
Itt pont ez az árkategória a legkeresettebb.Üzlet nem nagyon köttetik,mert az eladók kitartják az árakat.
Privi ment!
tudom, de igazából bontani és aztán építeni kíván ismerősöm. Köszönöm szépen! Nem tudom, hogy mennyire pörög z ingatlan piac arra fele
Ezen az áron a déli parton nagyobb szerencsével jársz,de azért körbenézek!
áron alul közművesített telek vagy felújítandó ház. Főleg a 10-15milliós árkategóriában.
Füred és Zánka között ismerem jobban az árakat.Mi érdekel:ház nyaraló,lakás,esetleg kastély?
Hogy állnak az árak az északi parton? Almádi és Zánka között főleg.
Köszi! A lakást nem én nézem, hanem lakótársam. Neki segítek azzal, hogy megkérdezem a bölcs fórumtársakat :)
Én máshonnan közelíteném meg a kérdést.
Ha TÖBB lakás is van, ami tetszik, akkor egyikbe sem szerelmesedtél bele. Innentől nincs az az érzés, hogy "ha ezt kihagyom, akkor lemaradok életem álmáról". Számtalan eladó szerkezetkész lakás van Budapesten, csak írd be a keresőbe. Miért nem azokat nézed meg, amiknek az épülete már régen át van adva, de ennek ellenére nem tudták az összes lakást eladni? Tudod, hogy az ilyenekre sokkal nagyobb kedvezmények vannak, mint amin most filózol? :)
MILYEN a finanszírozása az ingatlannak? Ha valami saját konstrukciós csoda, akkor még lehet érdekes a kérdés, ezt azonban kissé furcsává tenné az a sietség, amivel most "áron alul" el akarják adni az ingatlant. Miért tennék, ha fél év múlva teljes áron is eladhatják? Egy 20 millás ingatlannál 1 milla engedmény 5%-nak felel meg, nem igazán racionális döntés egy on the fly eladható ingatlanból fél évre ennyit engedni.
Minden boltban vásárolsz, ahová kiteszik az "akciós" táblát, vagy felismered, hogy az akciós árak fele drágább, mint máshol a listaár?