ez biza igy van
Ne próbáld ilyenekkel megzavarni az "élmény-trédereket"! :-)
Ők ilyen botorságokkal nem foglalkoznak, csak a várható nyereség létezik.
Aki meg "profi", tehát nem jáccásiból trédel, az esetleg sértésnek veszi, hogy a kockázat kezelés elhanyagolását feltételezed.
:-)
Egyik vélemény szerint így meg úgy fog emelkedni (többnyire ez azoknak a véleménye akik vettek) és a másik vélemény szerint meg tovább le vagy éppen stagnálás (ez inkább a kívül állók véleménye). Az időgépet még nem találta ki senki és mind a két vélemény meddő tevékenység. Nem vezet sehova.
A kérdés az, hogy mennyit vagy hajlandó veszíteni ha benne vagy a pozícióba? Hol az EXIT ? Ha nem vagy benne a pozícióba és bele akarsz ugrani (akár short akár long) akkor szintén a kérdés az, hogy mennyit leszel hajlandó veszíteni ha nem jön be a várakozásod.
Kevésbé lényeg az Entry. Sokkal inkább lényeg a méret (mert itt ez az egyik lényeg) és az EXIT.
A linkedin azért más útat járt be, már az első nap duplázott és onnan esett 60$-ra.
a linkedl is hasonló volt, itt is meg kell várni amíg kiforja magát
Kellett nekem írni, már madjnem megint 2% minuszban van..
Azt nem tudom mit várnak facebooknál, ki a bánat fog belevenni ha masszívan esik mint a kő?
Ha tényleg leesik heteken belül 15$ra, akkor az ott is marad szerintem.
Nem lesz az a pénzmennyiség ami visszahozzná ipo körülre 1-2 éven belül szvsz.
Sly
Ülök benne...
Na új méllypont közben...
Én azokat sem irigylem, akik az első nap lázban égve facebookot vettek és azóta tartják.:-(
Veled mi a helyzet Roberrtto?
Ahhoz képest, hogy ütnek ma midnent, jól tartja magát ez a szutyok.
Nem semmi azért RIM és Nokia se. Agyoncsapják mindegyiket.
Akik 2 éve vettek bele ezekbe és tartották, nem irigylem őket..
http://www.plus500.hu/Instruments/FB?gclid=CKfUn4qfqLACFca-zAodLBUyWQ
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe az "1w" és a jobbról mellette lévő intenzitás gomb megnyomását, aztán jöhet a "hol a PSZÁF" topic, mert ordít, hogy hogyan nyúlnak alá és engedik szépen lecsorogni öt dolláronként az árfolyamot. Az alsó szép, egyenes vonal is elég sokatmondó.
Óhh, micsoda csodálatos váll-fej-váll volt márciusban! Jönnek a célárak? Hmm... :)
FB legsikeresebb játékfejlesztő cége se állja túl jól a sarat: http://finviz.com/quote.ashx?t=ZNGA&ty=c&ta=0&p=m
Én még kerülném...Hiába veszik meg apple embereit, olyan piacra akarnak belépni, ahol bármelyik nagyszereplő megeszi őket reggelire... Ha sikerülne saját új op rendszert is írni hozzá, akkor talán, de az a Samsungnak se jött be
FB divat, de bármikor elmúlhat, elég egy rossz fejlesztés... Lásd myspace.. Appletől fényévekre van, annak van 30 éves múltja.
FB nem tud pénzt termelni, reklámjaikra alig kattintanak a népek, sok a tolakodó alkalmazás. Ellenben elég komoly költségei vannak a fenntartáshoz.
háát, nem tudom, de a fb most életérzés, és menő, az iphone szintén, a kettő együtt, okosan összegyúrva, nagyot üthet, szerintem...
Az, hogy saját telefonja lesz, nem új hír, viszont az, hogy az apple embereket vettek fel, akik az iphon-on dolgoztak, az új hír....
ez, hogy most eladnak, akiket részvénnyel fizettek ki, nem annyira erdekes, szerintem, lassan venni kéne.
ez szerintem kapálózás, korábbi FB mobilok se fogytak. Nem ebbe az irányba kellene menni sztm.
FB nagyon erősen divat lett, szóval Én olyan nem műszaki terméket állítanék elő, ami sok ember számára elérhető. FB divat, de telefon piacon esélye sincs...
Ezt árazta ma a piac? A Nokia is nagy reményeket fûzött win7-hez. Tudjuk mi lett a vége.
másik közösségi portál, ahol van fizetős prémium tartalom is. ebben talán jobbna hisznek