Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook a parketten

Re: Fel vagy le ? Pedig nem ez a kérdés .

#515385 aSzabe Előzmény: #515382

Ne próbáld ilyenekkel megzavarni az "élmény-trédereket"! :-)

Ők ilyen botorságokkal nem foglalkoznak, csak a várható nyereség létezik.

Aki meg "profi", tehát nem jáccásiból trédel, az esetleg sértésnek veszi, hogy a kockázat kezelés elhanyagolását feltételezed.

:-)

Fel vagy le ? Pedig nem ez a kérdés .

#515382 Moneywheel

Egyik vélemény szerint így meg úgy fog emelkedni (többnyire ez azoknak a véleménye akik vettek) és a másik vélemény szerint meg tovább le vagy éppen stagnálás (ez inkább a kívül állók véleménye). Az időgépet még nem találta ki senki és mind a két vélemény meddő tevékenység. Nem vezet sehova.

A kérdés az, hogy mennyit vagy hajlandó veszíteni ha benne vagy a pozícióba? Hol az EXIT ? Ha nem vagy benne a pozícióba és bele akarsz ugrani (akár short akár long) akkor szintén a kérdés az, hogy mennyit leszel hajlandó veszíteni ha nem jön be a várakozásod.

Kevésbé lényeg az Entry. Sokkal inkább lényeg a méret (mert itt ez az egyik lényeg) és az EXIT.

Re: nincs cím

#515357 Roberrtto Előzmény: #515350

Kellett nekem írni, már madjnem megint 2% minuszban van..

Azt nem tudom mit várnak facebooknál, ki a bánat fog belevenni ha masszívan esik mint a kő?

Ha tényleg leesik heteken belül 15$ra, akkor az ott is marad szerintem.

Nem lesz az a pénzmennyiség ami visszahozzná ipo körülre 1-2 éven belül szvsz.

Sly

Ülök benne...

Na új méllypont közben...

#515356 Sly-- Előzmény: #515350

Én azokat sem irigylem, akik az első nap lázban égve facebookot vettek és azóta tartják.:-(

Veled mi a helyzet Roberrtto?

#515350 Roberrtto Előzmény: #515021

Ahhoz képest, hogy ütnek ma midnent, jól tartja magát ez a szutyok.

Nem semmi azért RIM és Nokia se. Agyoncsapják mindegyiket.

Akik 2 éve vettek bele ezekbe és tartották, nem irigylem őket..

http://www.plus500.hu/I…

http://www.plus500.hu/Instruments/FB?gclid=CKfUn4qfqLACFca-zAodLBUyWQ

Ajánlom mindenkinek a figyelmébe az "1w" és a jobbról mellette lévő intenzitás gomb megnyomását, aztán jöhet a "hol a PSZÁF" topic, mert ordít, hogy hogyan nyúlnak alá és engedik szépen lecsorogni öt dolláronként az árfolyamot. Az alsó szép, egyenes vonal is elég sokatmondó.

#515010 Kissherceg Előzmény: #515007

Én még kerülném...Hiába veszik meg apple embereit, olyan piacra akarnak belépni, ahol bármelyik nagyszereplő megeszi őket reggelire... Ha sikerülne saját új op rendszert is írni hozzá, akkor talán, de az a Samsungnak se jött be

FB divat, de bármikor elmúlhat, elég egy rossz fejlesztés... Lásd myspace.. Appletől fényévekre van, annak van 30 éves múltja.

FB nem tud pénzt termelni, reklámjaikra alig kattintanak a népek, sok a tolakodó alkalmazás. Ellenben elég komoly költségei vannak a fenntartáshoz.

#515008 hosszhuszár Előzmény: #515005

háát, nem tudom, de a fb most életérzés, és menő, az iphone szintén, a kettő együtt, okosan összegyúrva, nagyot üthet, szerintem...

#515007 hosszhuszár Előzmény: #515004

Az, hogy saját telefonja lesz, nem új hír, viszont az, hogy az apple embereket vettek fel, akik az iphon-on dolgoztak, az új hír....

ez, hogy most eladnak, akiket részvénnyel fizettek ki, nem annyira erdekes, szerintem, lassan venni kéne.

#515005 Kissherceg Előzmény: #515002

ez szerintem kapálózás, korábbi FB mobilok se fogytak. Nem ebbe az irányba kellene menni sztm.

FB nagyon erősen divat lett, szóval Én olyan nem műszaki terméket állítanék elő, ami sok ember számára elérhető. FB divat, de telefon piacon esélye sincs...

#515004 taresz Előzmény: #515002

Ezt árazta ma a piac? A Nokia is nagy reményeket fûzött win7-hez. Tudjuk mi lett a vége.