Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#514909 BudFox Előzmény: #514890

SP szépen lekanyarodott..affene...mikor elindíthatnák a világot egy szép long menetre...akkor bezzeg berezelnek, megijednek, visszafordulnak....

a fene a fajtájukat.

http://kepfeltoltes.hu/…

#514900 Borska

http://kepfeltoltes.hu/120529/Div_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ha jól sejtem ezt hívják rövidtávú divergenciának, a hetes domináns jelek (már ha nem lesz fals :) mert bármi lehet) beadták a sell-t,ami itt megy ,véleményem szerint nem más mint a túladottság fogalmából fakadó átmeneti vásárlás,már 8ó is longos, vagyis közel a vég, az én olvasatomban, ha a nemzetközi piac megborul hatit oda teszik ahová való,és gyors lesz a dolog,ami után megint várható a felépülés

nem feltétlen várok én holnap résugrást :) bár az is lehet, én vékony jeget érzek a bux és a hati alatt,kiderül

én még mindig azt mondom…

#514890 Borska

én még mindig azt mondom hogy korai a longvárás,mindenki longért kiállt,közben egy csapkodó adok kapok van ,15p-s idősíkon emelkedés kezdemények,amik támaszait naponta kopogtatják,vagy qrva zuhéjjjj lesz ebből,vagy a jólinformáltaknak lesz igazuk, veszik csati aljon és a jegybanki akciót várják

kiváncsian várom usa zárást, és hogy milyen speki magyarázat szolgál majd a rossz adat miatti tépésre,kiderül hogy a kötvénypiac vagy a részvénypiac áraz rosszul,volt már példa mindkettő tévedésére....

Re: hj

#514889 BudFox Előzmény: #514885

Á ..Egon már egy hete írja hogy megyünk fel a "B" pontra....mostanra már oldalazás lett belőle...a mai nap talán megerősítés az emelkedéshez...

1 aggasztó dolog van csak...MOL lefordult az ellenállásról, és OTP a 3600 erős ellenállás alatt zárt..és ha holnap nem ugorjuk át, akkor még erősebb ellenállás lesz belőle.

USA SP futures +0.78 % on állt mikor bezártunk ehhez kell viszonyítani.

remélem amcsik nem esnek le zárásra, mert akkor aztán fújhatjuk a mai nyereséget :D

#514887 Hathor Előzmény: #514885

Na valamivel lecsavarták a végét. De mivel? OTP 5ponttal zárt lejjebb mint utolsó kötés.

Mol 20ponttal.

Richterrel?

Na mindegy...

Folyt köv holnap.

Szép estét!

#514885 Hathor Előzmény: #514880

Egon reméljük holnap megírja, hogy megerősítést kapott a dupla alj.

Holnap, ha réssel ugranánk, akkor holnapután azt írná, hogy nagyon bullish jelzés.

Meglátjuk ,-)

Sziasztok!

#514880 BudFox Előzmény: #514870

na, a mai nap nekem végre mintaszerűen jól alakult : a shortokat 17.000 -en zártam...majd még 17.000 -en longot vettem..meg kicsit feljebb is...az átlag 17.030 körüli. full long már majdnem...

holnap akkor merre ? :D

#514871 Hathor Előzmény: #514870

EUR/HUF 296.24nél, ezzel elmondhatjuk, hogy 300Ft alatt maradt az euro.

Közeleg juni 04. is.

Mint mondtam azt múlt héten elliott C-vel lejjebb várom a forintot még.

Buxot meg feljebb. Nagy A sincs készen, nemhogy nagy C.

15perces DAX, SP veri ki fel a bollingert.

#514870 Hathor Előzmény: #514867

na még nap végén is fogok tudni venni még a további napi nyerőből.

Szépen haladunk fel, kis paráztatások megvannak mindig, pár shortost felveszünk, aztán lassacskán feljebb kerülünk, és a felismerés fázisa még sehol, ha tudja a nép adja a piacot. Holnap egy rés ugrás kellene, szépen alá rakosgatják, az árfolyamot.

#514865 BudFox Előzmény: #514860

nagyon gyenge igy igaz....a finviz.com -on láttam az előbb hogy, bár 11 pontot emelkedett már az SP a relatív forgalom irtózatosan gyenge...most egy kicsit feljebb mászott..

ha ilyen gyenge marad az azt jelenti hogy hamarosan beesnek.

#514864 szotyi Előzmény: #514860

totális érdektelenség van.. 1-2 brokicég játszogat az árjegyzővel meg egymással

szevasztok én le is léptem mielőtt idealszok..

#514859 BudFox Előzmény: #514853

nem gagyi az ? a világ legerősebb valutája lettünk idén :DD

No, had menjen a full long....segítettem felhúzni..had nyerjen Hathor is jó sokat :-))

#514851 BudFox Előzmény: #514827

ja..bejelzett...vettem még párat 17.030 -as átlaggal....talán megindul most picit fel...de nem mondom hogy erős lesz fölfelé..

#514850 Frontin Előzmény: #514800

A MOL erősen ékelődik lefelé óráson nézve, ebből holnap szvsz megindul v.merre, és az talán utat mutat majd a bux-nak is.