Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ECONETka

Re: nincs cím

#515041 Zotya32 Előzmény: #515038

simán lemegy phylaxia szintre, pár nap és megint 1:1-ben cserélhető a 2 tolvajbanda papírja...

bár ez megint azt veti fel, hogy ugyanaz a beteg elme áll mindkettő mögött....

úgyis mondhatjuk, hogy Egyéb úrnak elgurult a gyógyszere :)))

#514866 Zotya32 Előzmény: #514862

Hát paráztam a hétvégétől ft ügyben, eladtam. Ft kilőtt, est meg beszakadt. Azt hiszem tényleg jobb ha befejezem. Mindig fordítva történik... Persze délelőtt semmi nem volt, amint eljöttem egyből feléled a piac.

#514861 Zotya32 Előzmény: #514790

Na milyen vagyok? Eco 45, 51-ért vettem. Ts21-et 74-ért, amit 69-ért adtam el, ez most 84-nél jár...

#514790 Sly-- Előzmény: #514786

Ennyi leckét nem kellett volna venned Matgabtól.:-))

Ha csak a töméshez kellettek ezek a múlt pénteki jó kis cikkecskék, akkor ennek valóban csúnya vége lehet.

#514786 Zotya32 Előzmény: #514784

látod, mégis tömés volt a múltkori 55-ös felhúzás... ennek bebiztosítására kellett vennem még 2500 db-ot 51-ért... így innen további 30% esés várható 10 napon belül... (34 ft) ott lehet veszek megint 500 db-ot, hogy 20 alá menjen július elejére... aztán ott eladok, és után 20 napon belül tízszerezni fog :))

#514784 Sly-- Előzmény: #514782

Szép kis tömés van megint.:-(

Még szerencse, hogy mennyire alulértékelt...

#514497 zeeh_ Előzmény: #514472

Mégis ki venne a kicsik közül?

Libsi Maseratis, aki lapátolja ki a lóvét az alvállalkozásokon keresztül, ezáltal semmit nem hagyva miért hagyna többet a tortából?

Olyan megható volt a héten látni őt az Hitgyülitv-n, amikor a tisztességről, az ország problémáiról beszélt több emberrel együtt, miközben ő maga is ugyanazt csinálja, amiről beszélt és amit kritizált.

#514472 Zotya32 Előzmény: #514470

ez benne a spekuláció, hogy sikerül-e rendezni a hiteleket... sikeres lesz-e a kötvénykibocsátás... ha igen, akkor nem lesz idő venni, ha nem, akkor nem lesz idő eladni...

én döntöttem, és kockáztatok 3000 db-ot... 2 hónap és kiderül... ha akarnak még vmit a céggel, akkor kell, hogy találjanak befektetőt...

#514470 zeeh_ Előzmény: #514390

"Ha megnyugtató módon sikerül rendezni a hiteleket, és a szervezeten belüli változások meghozzák a várt eredményt, akkor annak pozitív hatásai e téren is megmutatkozhatnak majd"

Csak úgy jönnek az eredmények, szép zakó lett a Q1 is. Ki az a címeres ökör, aki még elhiszi egy szavukat is?!

#514442 Zotya32 Előzmény: #514438

persze, csak itt az időzítés miatt tűnt nekem "lényegesnek"...

volt egy csík 55-re... aztán forgalommal adták vették, majd 53-on zárt, azóta csorog le, jön a nyilatkozat, pénteken... lényegében tényleg alulértékelt, mert nem csak pesti est, hanem a román-bolgár is benne van, ami lehet jó is akár... szóval csak emiatt gondoltam át jobban...

hátha lesz benne egy kis felfelé jövő héten 55-60-ig...

ja, most látom, hogy a forintot lenyomták 299 alá, persze akkor már nem volt Bét...

#514438 Sly-- Előzmény: #514436

Ha jó hír jön, egyértelmű, hogy durván megtépik, sőt már előtte is.

De önmagában azt, hogy Pankotai mit nyilatkozik, elég fenntartásokkal kell kezelni, azt hiszem, van ezügyben már tapasztalatod TP-től.:-)))

#514436 Zotya32 Előzmény: #514433

Tudom, hogy tömésnek írtam a múltkori 55-ös napot. De a mai hír alapján, lehet hogy át kell értékeljem... Közeleg az aukció, Pankotai nyilatkozik hogy alulértékelt a papír, még sziget nélkül is. 1 jó hír kell és durván megtépik...

Ettől függetlenül kockázatos nagyon, de 3k-t megér, legalább javítottam a 67-es vételt. :-)

#514433 Sly-- Előzmény: #514426

A certit illetően jól döntöttél, az abszolút lutri jövő hét keddig.

Ebben én is bízom, hogy egyelőre megfogja ez a pszichológiai 50 Ft, csak legyen aki megpörgeti. Jó lett volna, ha ezek a cikkek nem pénteken jönnek ki.:-))