Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Orbán: Magyarország öt-tíz év múlva jobb ország lesz

#515756 Keg Jenő Előzmény: #515627

Rákosi Matyit is túl élte kis hazánk, a fideszes fiúkat is papa.

#515627 Arsene Lupin Előzmény: #515540

"...és jelenleg az látszik h az lmp-szocikkal nyer..."

Egyre nagyobb az esélye. Azért néhány hónap alatt így elb*szni az előnyt, nem kis teljesítmény. Ja és közben az ellenzék impotensen üldögélt. Mert a szocik is ledarálták magukat anno, de közben végig verte a nyálát a kerályi gárda.

A helyzet különben az, hogy a szocik egy sz*rkupacot hagytak maguk után. Na ezt sikerült a royalistáknak egy méretes dombbá növelniük. Nem kis meló lesz azt ellapátolni. Amúgy a görög hegységektől még messze vagyunk.

Re: A gyenge forintnak köszönheti Demján cége a profitot

#515581 xmann Előzmény: #515027

ez egy borzasztó buta cikk. Sanyi cége (trigránit) euró hitelt adott a horvát leánycégnek. az újságíró megvizsgálja a trigránit mérlegét és látja bakker, hogy ezen árfolyamnyereség van. Azon nem gondolkodik, hogy sanyinak már eredetileg is euróban volt a pénze, és a saját euróját adta kölcsön a saját leánycégének, tehát semmi nem történt. az egész csak egy számviteli absztrakció, nem lesz tőle se több, se kevesebb eurója sanyinak.

a vagyonát meg a nemzetközi jelenét miatt ígyi úgyis euróban tartja, és abban is számolja...

#515540 Spade Előzmény: #515490

"adítják itt egymást a hülyeséggel, mondom a tutit. 14-re megoldódik az EU válság, beindul vele a hazai gazdaság,"

.

1. Egyrészt a görög válság miatt az EU gazdaságilag akkor se oldódik meg 2014-re ha most nyáron kilépnek, ha meg nem akkor különösen nem, szal addig fellendülés se lesz, vagy ha lesz azt a görög válság keresztben lenyeli.

2. Nem véletlen h az EU bizottság 2013-ra írt elő 3% alatti hiányt Mo-ra, mert emiatt 2013 végén sem lehet költségvetésileg élénkíteni a választások meg 2014 elején, tehát 2014 elején már hiába élénkülne.

Szal addig nem lesz itt jólét az egészen bizonyos...A választási küzdelem igen kiélezett lesz...és jelenleg az látszik h az lmp-szocikkal nyer...

#515513 nemértem Előzmény: #515505

Akár hogy is, nagy valószínűséggel én is azt mondhatnám el, mint az Orbán kormány az ámokfutásáról - a részvétel a fontos, nem az eredmény.

#515496 nemértem Előzmény: #515490

Én meg ezüstérmes leszek a bantu négerek farok hossz versenyén. Azok lesznek csak a szép idők.

Re: Lázár kaphatja az uniós kasszakulcsot

#515495 birkanyiiroo Előzmény: #514702

Több mint két éve gondolkozom már egy kellően frappáns jellemzésen nevezett polgártárssal kapcsolatban. Ön ismét tálcán szállítja a kész megoldást. Volltreffer.

#515490 Rozsdáskilincs Előzmény: #515478

Vadítják itt egymást a hülyeséggel, mondom a tutit. 14-re megoldódik az EU válság, beindul vele a hazai gazdaság, beköszönt a jólét. Viktort megkoronázzák a budai palotába, lesz nagy tűzijáték bulizik a nép napokig:-)

#515473 Camilla2 Előzmény: #515461

És még vissza van egy nyugdijbomba is,ami nagyot fog szólni.1o év múlva az én korosztályom kezd nyugdijba menni és ez a korosztály fele vagy minimál bérre van bejelentve,vagy segélyes,vajon mennyi nyugdijuk lesz majd ? és ezt hogy kezeli majd az állam ? vagy nem is kezel talán ! Kutya egy öregkora lesz jópár emberkének !

#515461 Palimadár Előzmény: #515458

Alig hiszem... Olyan folyamatok indultak el, amelyek megállítása legkevesebb 10 év, a legnagyobb kár a fejekben keletkezett.

Tavaly 40 ezren léptek le, felteszem, jórészt fiatalok, és úgy vélem, legalább a fele soha nem fog hazajönni, azaz legkevesebb 10 ezer gyerekkel kevesebb fog születni csak emiatt.

Orbán: Magyarország öt-tíz év múlva jobb ország lesz

#515458 Arsene Lupin

http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/orban-magyarorszag-ot-tiz-ev-mulva-jobb-orszag-lesz-376382

Ahogy a fiúk leküzdötték magukat az MSZP szintjére, én is kezdek bizakodni, hogy el lesz takarítva a royalista bagázs. Már csak azt kellene tudni, hogy ki lesz a takarítóbrigádban a brigádvezető.

Úgyhogy nem kizárt, hogy Magyarország öt-tíz év múlva jobb ország lesz.

#515116 Keg Jenő Előzmény: #514791

Semmi nem mentheti meg a fideszes fiúkat a letöltendő szabadság vesztéstől, ha ilyen mértékben vesztik el a szavazóikat. Nagy bajban vannak, ha csak azok fognak rájuk szavazni akiknek jobb lett az élete a fiúk elhibázott gazdaság politikájától...

#514791 Palimadár Előzmény: #514785

Így van, de ez csak annyit jelent, hogy valamikor 2015-ben kapunk egy vaskosabb szankciót, amire a Fidesz reakciója az lesz, hogy balliberális üldöztetés, illetve csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.

Az OLAF csak a tagállam bűnüldöző hatóságain keresztül tud eljárást indítani.

#514741 Palimadár Előzmény: #514718

Én kötve hiszem, hogy 2020-ig bármilyen büntetőeljárás érdemben lefolyna a fideszesek ellen, és addigra mind az ügyészség, mind a bíróságok kézben lesznek, amennyire az csak lehetséges.