szép nagy forgalommal tömtek...
én már ugy tudtam, hogy az uj papírok már ki vannak bocsátva a tőzsdére. 489000 a forgalom. Szerintem elmegy 7-8 euróig.
459000 db, szép forgalom, nekem erősen tömés szagú a történet. Főleg, ha azt nézzük, milyen brutál mennyiségű új papír fog érkezni nemsokára.
látjátok mennyi forgalomnál jár az orco ? 370000. Hihetetlen. Remélem sokáig fog tartani ez az érdeklődés az orco iránt, ilyen forgalommal. jelenleg 8 % emelkedést mutat, de volt 19% emelkedés is ma.
Pont ennyi volt mint amikor tőlünk kivezették.
Ha nálunk is lenne még a felső limit megfogta volna tegnap.
Egyetértek. Eddig mínusz, majd hirtelen plusz. Nem lehet véletlen az időzítés, feljebb próbálják húzni, hogy utána magasabbról tudják önteni az új papírokat. Továbbra is tartom, hogy az utolsó esély kiszállni magasabb áron. Nyilván menni fog még pár napot, mert igen szép zöld gyertya lett, nagyon rácuppantak.
majd visszatér, ha tömni kell... minden büfi pénzére szükség lesz a kiszálláshoz...
Valószínű, hogy hírrel alátámasztva meghúzzák, hogy legyen honnét majd önteni... most hirtelen mitől lett nyereséges? Tuti van benne valami susmus... :)
Azt a qrva...
+41,92%
Na, ilyet még nem láttam Orcoban.
Kíváncsi leszek, mennyire lesz ez tartós, brutál hígítás jön nemsokára, szvsz ez az utolsó esély kiszállni magasabb áron.
Igazán visszatérhetne pl. a BÉTa-n keresztül a pépőr.
Ha tömnek, mert szabadulni akarnak a részvényektől, akkor nem fog menni..
Egyébként korábban láttam már ilyen rallykat orcoban, szóval akár mehet 2-3 napig +20%-okkal.
Hát nem tudom, de én olyan 4, akár 5 euróra tippelnék.. Kérdés, hogy mennyire használják ki a nagyobb részvényesek tömésre a jó hírt..
Szerintetek meddig fog tartani ez a kitörés, emelkedés? Mennyi lehet az emelkedés teteje ? Az uj részvények már kibocsátásra kerültek ? Azért a 3 millás nyereség már valami .
Hétfőn lesz kereskedés párizsban ?
Hát ez kitört...
http://www.zonebourse.com/ORCO-PROPERTY-GRP-5263/analyse_technique-plein/&plein=1
41,9% emelkedés!!!! Brutális! Kár, hogy itt már nem lehet vele kereskedni...
köszi a választ, és a segítségedet. Kiváncsi leszek a jövő hétre orconál mi történik.
nem látod a fától az erdőt? :)
A 41,92% mellett van feltüntetve dátum szerint, hogy milyen hírek jöttek ki... a sárgával jelölt dátum a mai hírt jelenti.
Ha minden igaz 3millió eurós nyereségről számoltak be, ezért vettek bele... hogy ez mire elég, a jövő eldönti :)