Itt nézheted real:
tévedtem... :)
no de vissza a ft-ra. hol nézik a pf-esek, hogy 299,5 fölé ugrott? én itt szoktam, de akkor ez vagy késleltetett vagy máshogy számolnak :)
69-en kidobtam... majd máskor újra próbálkozom, inkább vettem estmédiát, az nyugisabb, és 2 hónapon belül eldől mi lesz a sorsa, ha pozitív lesz, akkor innen sokat mehet majd...
295-300 között ment el, jó lenne valamennyit 300 fölött eladni, de az sajnos nem most lesz...
újabb mennyiség eladva ma reggel 298-ért....50 %-át eladtam, a maradékkal megvárom, hogy a görögökkel mi lesz....
ettől most nem lettem okosabb.
mi az előnye egy fx ügylettel szemben?
Na, már 300 felett... Ajaj ez necces lesz reggelig... :-(
Ez nem igazán megérzéses alapon működik, inkább TA alapján. Mára az a feltétel ahhoz, hogy biztosra tartani lehessen egy shortot, hogy a 200 napos alá zárjon, mindaddig csak visszateszt és fölfelé van az irány. Ezt BÉT zárás előtt még nem lehetett látni (most sem). Hogy a 45 Ft-osat megtartottam, az egy dolog, de a többit én is eladtam.
Inkább maradj le, mint bukj, várd ki a belépőt, 61-71 szuper volt!
Tudom, de nem hagyott nyugodni a megérzésem, hogy tartani kéne. Na mindegy, holnap kiderül sikerül e elqrni a mai nyerőt, vagy netán az egész pénzt amit erre szántam...
Ki talán nem ütik, de épp ezért írtam, hogy inkább kevesebbet realizálni, de az tuti legyen, felesleges az ilyen éjszakai izgulás. Nem lehet soha semmiről lemaradni.
Ahogy beírtam máris 99 fölé ment. :-)
remélem éjjel nem ütik ki a forintot...
Én nem vettem vissza amit eladtam, inkább holnapra hagytam, majd leskalpolom valahol, ha jól mozog. Necces nagyon, pont a 200 naposnál billeg és eurusd is 1,26 alatt, mindkettő a határon. Reggelig bármi lehet. Jó is természetesen. Napos gyertyák szép fordulósak, de holnap megerősítés kell.
Egyébként ez a játék, nem a tyúkosban üldögélés, látod...:-))
Persze bukta is lehet, szóval inkább kivárás, és tutira belépés, mint kapkodás, ez nagyon fontos a certiknél!
Köszi. De lehet elszúrtam, mert 3 körül visszavettem, 74-en de csak 1500db-ot. Egyelőre 81-re álltam...
Úgy tűnik erősödünk, remélem kitart és megy 297 felé/alá :-)