mennyi osztalékot fizet? ha vki megmondaná, megköszönném.
mennyi osztalékot fizet? ha vki megmondaná, megköszönném.
14000-nel mindenki elkezdi venni. Kerdes megfogja e a 15500.
Vigyázni vele mert előre hátra gurul! :D
Amúgy erre a szerencsétlenre is ráférne már némi kori,mert nem kicsit zakózott...
Stoppot azert tegyel be 500 ala valahol, max kivag, de alatta -1500 pontos melyseg johet, es nem sok jel van fordulatra.
Jaja, en is nezem, atugrotta a stoppom, majd azonnal kivagtam az egeszet. Sajna regen epitgettem, de most 1500 buko kinez, 16000-ig, utana meg ha szerencse van, a gorogok nem segitenek ra, de lehet hogy igen, akar meg lehet 20% is lefele. Nincs fordulatra utalo jel, meguntam. IMF-es vedohalo nincs, kb forint elszall hamarosan, es gorogok minket utnek meg legjobban, sajnalom, hogy aprilisban, nagy nyeroben nem szalltam ki mindenbol, de par het mulva meg lehet orulni fogok, hogy volt lelki erom kiszallni akar bukoban is. (Hatit elnezve pl orulok, hogy kidobtam az egeszet 700-on, mert mostanra majdnem ezer ponttal vagyunk lejjebb)
Szoval nem daralt be a tozsde :DDD Ez az en oromom. (Keves, kicsi, de jobb mint a semmi :D)
Az enyémen csak 75 pont minusz volt, bár 1 óráig sem élt.
Most nézem ezt hazavágták rendesen -5%...
500 pontos bukoban longok kivagva 650-en, stop. Fantasztikus hogy 4 sikeres honap utan 2 heten belul elbuktam a nyeromet, sot meg azon felul is. Most szunet reszvenyben, hatiban egyarant. Hullo kes. Es junius vegeig, a gorogokig nem is szamitok masra, mint ideges csapkosasra es penzegetesre, de nem velem.
Igazabol szep eredmenyeket ert el a ceg, szep a gyorsjelentes is, csak az olaj ara dragulhatna mar, meg a gorogok bokhetnenek valami jo hirt. Emellett az is erdekes, hogy a MOL forumba en irtam utoljara, marmint nem erre az irasomra gondolok, de nem nagy az erdeklodes a reszveny irant. Leneztunk a fontos tamasz ala, es meg annyi sem tortent itt a forumon, hogy azt mondta volna valaki, khm.