Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ECONETka

Re: nincs cím

#514426 Zotya32 Előzmény: #514414

lecseréltem, mert a hétvégén bármi lehet...

10 ft fel, 5 le, így is maradt 10e nyerő rajta... :)

est-ben bízom, mert ha rendeződik a szitu akkor durva fel fog jönni... :))

"bevásároltam"... ma 2500-at 50/51-en... van 3k, tarom - remélem - július végéig... innen már csak nem bukok nagyot :))

#514414 Sly-- Előzmény: #514390

Most olvastam, hogy lecserélted az eurhuf certit erre. Ennyire bíztató ez a Pankotai-mese? :-))

Csak tartsa meg azt az 50 Ft-ot hétvégére, jövő héten talán lehet belőle megint pár forint.

#514390 Zotya32 Előzmény: #514378

http://www.vg.hu/vallalatok/reklam-es-media/kotvenykibocsatassal-valtana-at-hiteleit-az-est-media-375626

"„A hitel mindenképpen eltűnik július közepén, a kérdés csupán az, hogy a Sziget-üzletrész megtartására a kisebbségi tulajdonosokkal együttesen tett erőfeszítések sikerrel járnak-e. Bármelyik szcenárió valósuljon is meg, a médiacég napi, operatív tevékenységét ez nem befolyásolja” – húzta alá Pankotai.

A vezérigazgató szerint a piaci pozíciókat és lehetséges eredményeket számolva a cég jelenleg igen alulértékeltnek mondható a Budapesti Értéktőzsdén. Ha megnyugtató módon sikerül rendezni a hiteleket, és a szervezeten belüli változások meghozzák a várt eredményt, akkor annak pozitív hatásai e téren is megmutatkozhatnak majd"

majd meglátjuk... július közepéig is punnyadás, utána pörgés... kérdés, lepörög az est, vagy fel?? :))

A 12:55-ös rss hír: Új r…

#514358 Fornit

A 12:55-ös rss hír: Új részvénykategóriák jöhetnek a bét-en

A Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) több olyan vállalat részvénye is forog, amely nem éppen a transzparenciájáról híres, ezért a BÉT egy új részvénykategóriát hozna létre azoknak a papíroknak... (na idáig olvasva azt hittem tényleg lesz egy Tolvaj-szekció) :)

Továbbiakban kiderül h a csak technikailag bevezetettekre céloznak..

#514353 Zotya32 Előzmény: #514351

Arról sem szabad elfeledkezni, hogy a svájci-amerikai GEM 1 milliárd forintos tőkebevonást hajt végre, amint a részvényár megfelelő szintre – 200 forint – emelkedik. Az adóssággal és a Sziget üzletrész sorsával kapcsolatos aggodalmak oldódása esetén jó esély mutatkozik a részvény kedvezőbb árazására is, ami megnyithatja az utat e forrás előtt – mondta végül.

http://www.tozsdeforum.…

#514351 Zotya32

http://www.tozsdeforum.hu/tozsde/sziget_kotvenyeket_bocsat_ki_az_est_media

Az Est Media 50 forintos árfolyam mélypontjáról szólva, úgy vélekedett: jelenleg egy félreértést áraz a piac, mégpedig azt, hogy a társaság elveszíti a Sziget üzletrészt, s nyakán marad 800 millió forint adósság. Ezzel szemben, a vállalati stratégia központi eleme a fesztivál portfolió, vagyis az event üzletág, s éppen azért bocsátanak ki kötvényeket, hogy megtarthassák azt, s az adósságot is fedezzék.

#513756 Sly-- Előzmény: #513635

Kellett Neked eurhuf certit venned, a végén már 45 Ft-ért is vettem. Félő, hogy bukta lesz így is.

Bocs az offért, itt úgysem történt ma semmi.:-(

#513669 Zotya32 Előzmény: #513633

50 is kiöntve... megy ez le 40 alá... amíg tartom az 500 db-ot itt emelkedés nem lesz.

#513640 Sly-- Előzmény: #513635

Tegnap 296 Ft-os eurónál volt 100 Ft körül az ára. De van limit, fejből nem tudom mennyi, pedig már néztem. (talán 30%, de nemtom pontosan):-( De napközben is módosítják a limitet, ha úgy adódik. Most nemtom megnézni, el kell mennem.

305 Ft-nál KO, akkor fizetnek érte 20-25 Ft körül kb.

#513635 Zotya32 Előzmény: #513633

jó, hogy itt vagy. lenne egy off kérdésem: vettem próbából 150 db 62 ft-os EURHUFTS21 bigyulát. ha netán 300 alá menne a forint akkor ez meddig "erősödhet"? ugye ha eléri a 305-ös szintet akkor vége. viszont, tegyük fel, nem éri el, hanem vmi csoda folytán 295-290 közé menne, akkor mi lesz ennek a sorsa? megy fel 100 fölé? Ha jól nézem ezeknél nincs limit, ugye?

bocs az offért :)

#513633 Sly-- Előzmény: #513592

Elvileg az 50 Ft-nak meg kéne fognia. Ha nem, akkor fals volt a tegnapi próbálkozás.

#513399 zeeh_ Előzmény: #513396

Részemről befejezve a BÉT minimum őszig. Átkeresztelhetnék HÉT-re (Hulladék Értéktőzsde). Vicc, hogy alig van néhány normális papír, 3/4-e szemétből áll.

#513395 Zotya32 Előzmény: #513393

Azt hittem már rég nem bux- kategóriás... Azért az milyen, hogy egy csődközeli cég bux index része? :-)