Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#513987 Waszeitung Előzmény: #513985

Volt 3/4 évük elébe menni,ezek tüzet oltanak,nem megelőznek,az elmúlt 2 évből úgy látszódik...

#513985 BigRabbit Előzmény: #513981

Szerintem meg, mert ha 320 Ft lesz az Euro, abba beledoglik a kormany, es egy esetleges gorog csod, IMF nelkul, szerintem alaphangon 320-as Eurot mutat. Ha van egy kis eszuk, elebe mennek. De jelzem, en ezeket ugy mondom, nincs poziciom, tovabbra sem.

#513981 Waszeitung Előzmény: #513971

Múlt héten pont ez a jegybanktörvény módosítást sikerült elcsúsztatniuk vmi stikli miatt..nagyon megy a húzás-halasztás,lassan 3/4 éve megy az egyezkedés,szted most megcsinálják? :D

kl

#513974 Waszeitung

Kt is 500 pontról 700 pontra...pff. Szépen beleültem a hintába,reggeli shortbeülés megvolt.

#513968 BudFox Előzmény: #513962

OTP -ben 3477 az ellenállás, most alatta van

MOL ban 15.700 volt a támasz, lefordult róla.

Richterben 35.750 volt a támasz, lefordult róla

Mtel -ben 432 az ellenállás jelenleg alatta van még.

Határibőben 17.260 az ellenállás. támaszról nem ír egon

Bux ban 16.567 az ellenállás, erős negatív jelzés jött ugyebár tegnap 16.300 volt a támasz mára..ha elesik további súlyos esés jöhet.

Bár Egon még mindig csak az "A" pontról ír, és hogy könnyen elindulhat a "B" pontra..de ehhez emelkedés kell...

#513955 Hathor Előzmény: #513953

Nálam is dupla alj van. Tegnap és ma, meg péntek és ma.

Órás dojikat beállítjuk most futikban, devizákban.

Aranyban fordított fej-váll óráson, most van jobb vállon, szépet lehet rajta fogni szerintem, ha most vesz valaki, stop jobb váll alá.

Na órás gyertya után remélem elindul a várva várt emelkedésem. Én fullra vagyok töltve ,-)

Sajnálom, hogy promptot nem tudok mellé venni.

Szerintem EUR/USD is megcsinálta az aljat ezzel az órással.

szerk: jajj,ne tépjék még föl az órás gyertyákat, várjanak már egy kicsit

#513953 Borska Előzmény: #513952

nem tudom,én most hati órás grafikonját néztem,nálam nincs dupla alj,gyönyörűen trendszerűen esik,de ettől még simán beletéphetnek,de remélem nem fognak

#513952 Waszeitung Előzmény: #513939

Elvileg dupla aljgyanús ma a sztori...ebből általában pattincs van,kérdés ma általában van-e.

OK,nincs több vészmadárk…

#513939 Borska

OK,nincs több vészmadárkodás,senkit nem szeretnék befolyásolni ,mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti,az enyém már jópárszor odakozmált,rendben volna egy kis lakmározás is már :)

meglátjuk a folytatást

OTP hetes ékelődés, 3320…

#513938 Borska

OTP hetes ékelődés, 3320 körüli pénteki zárás esetén törik az ék alsó támasztó szára ,cél a pince, ez leküldi hatit,ismét időbeli egyezés,IMF ,esés,sanyargatás.......

....már ha alázár és nem fals letörés